Selamın aleyküm arkadaşlar. Hazır sistem oyuncu bilgisayarı aldım. Her şeyinden memnunum fakat kasanın içine baktığımda RAM'lerin çok kalitesiz durduğundan ve göze hoş gözükmediğinden dolayı değiştirmeye karar verdim. Bu konuda yardımcı olur musunuz? Teşekkürler.
Hazır sistem derken N11 gibi yerlerde satılan, anlamayan insanları sömürmek için hazırlanmış sitemlerden bahsediyorsanız daha fazla masraf yapmayın bence.
Hazır sistem derken N11 gibi yerlerde satılan, anlamayan insanları sömürmek için hazırlanmış sitemlerden bahsediyorsanız daha fazla masraf yapmayın bence.
Link atarsanız sevinirim, google da ilk karşıma çıkana baktım 6700 TL ile RX 570 li bir tane gördüm ki bu hiç hoş bir durum değil. Bu tarz hazır sistemler alınmaz bir çok yerde söylüyoruz. Casper olması sizi çok düşündükleri vicdanlı, ahlaklı oldukları anlamına gelmiyor. Aksine bu hissiyatlardan bünyelerini tamamen arındırdıkları için büyük firmalar olabiliyorlar.
Link atarsanız sevinirim, Google'da ilk karşıma çıkana baktım 6700 TL ile RX 570'li bir tane gördüm ki bu hiç hoş bir durum değil. Bu tarz hazır sistemler alınmaz birçok yerde söylüyoruz. Casper olması sizi çok düşündükleri vicdanlı, ahlaklı oldukları anlamına gelmiyor. Aksine bu hissiyatlardan bünyelerini tamamen arındırdıkları için büyük firmalar olabiliyorlar.