DDR4 RAM önerisi

Gurkangurel0

Centipat
Selamın aleyküm arkadaşlar. Hazır sistem oyuncu bilgisayarı aldım. Her şeyinden memnunum fakat kasanın içine baktığımda RAM'lerin çok kalitesiz durduğundan ve göze hoş gözükmediğinden dolayı değiştirmeye karar verdim. Bu konuda yardımcı olur musunuz? Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    19,6 KB · Görüntüleme: 109
  • Ekran Alıntısı2.PNG
    18,6 KB · Görüntüleme: 58
Hazır sistem derken N11 gibi yerlerde satılan, anlamayan insanları sömürmek için hazırlanmış sitemlerden bahsediyorsanız daha fazla masraf yapmayın bence.

Link atarsanız sevinirim, google da ilk karşıma çıkana baktım 6700 TL ile RX 570 li bir tane gördüm ki bu hiç hoş bir durum değil. Bu tarz hazır sistemler alınmaz bir çok yerde söylüyoruz. Casper olması sizi çok düşündükleri vicdanlı, ahlaklı oldukları anlamına gelmiyor. Aksine bu hissiyatlardan bünyelerini tamamen arındırdıkları için büyük firmalar olabiliyorlar.

Vatan Bilgisayar'dan almıştım fakat şu an gözükmüyor 13.000 TL'lik sistemi gözüküyor Casper'ın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…