Urbay Femtopat Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 5 13 Haziran 2020 #1 Bilgisayarlar hakkında cahilim ne tür RAM'ler takmalıyım? Bir tane daha RAM eklemeyi planlıyorum ekliyebilirsem yardım ederseniz memnun olurum
Bilgisayarlar hakkında cahilim ne tür RAM'ler takmalıyım? Bir tane daha RAM eklemeyi planlıyorum ekliyebilirsem yardım ederseniz memnun olurum
mertbelder Centipat Katılım 14 Temmuz 2019 Mesajlar 127 13 Haziran 2020 #11 Urbay dedi: Peki şu an olan RAM'i kaldırmama gerek var mıdır ? Genişletmek için tıkla... boşta slot varsa hayır. Artı 0 Eksi
Urbay dedi: Peki şu an olan RAM'i kaldırmama gerek var mıdır ? Genişletmek için tıkla... boşta slot varsa hayır.
KS KS Urbay Femtopat Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 5 13 Haziran 2020 #12 Tamamdır çok teşekkür ederim zamanınızı çaldığım için özür dilerim. Artı 0 Eksi
ihydrogeni Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 2.628 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Tasaarım Müh. 13 Haziran 2020 #13 Urbay dedi: Peki şu an olan RAM'i kaldırmama gerek var mıdır ? Genişletmek için tıkla... Mevcut RAM anakarta yapışık halde gelmekte, dolayısı ile çıkmıyor zaten. Kullandığınız laptop modeline göre içinde başka bir RAM için yer olması muhtemel. Artı 0 Eksi
Urbay dedi: Peki şu an olan RAM'i kaldırmama gerek var mıdır ? Genişletmek için tıkla... Mevcut RAM anakarta yapışık halde gelmekte, dolayısı ile çıkmıyor zaten. Kullandığınız laptop modeline göre içinde başka bir RAM için yer olması muhtemel.