ProximusTwo Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 13.561 Makaleler 13 Çözümler 93 13 Ocak 2024 #11 MuratTheFounder dedi: Thaiphoonda da hynix çıkıyor samsung chip yok. Kendi sistemimde 3800 Mhz CL16 kullanıyorum benzer subtimingler ile o yüzden önerdim zaten. Fotoğraf atılmıyor nedense atamadım. Genişletmek için tıkla... Thaiphoon'da yazanlar her zaman doğru olmuyor. Ayrıca Samsung olduğu belli IC'lerin. Sizdeki CJR olabilir ama her zaman CJR gelmiyor.
MuratTheFounder dedi: Thaiphoonda da hynix çıkıyor samsung chip yok. Kendi sistemimde 3800 Mhz CL16 kullanıyorum benzer subtimingler ile o yüzden önerdim zaten. Fotoğraf atılmıyor nedense atamadım. Genişletmek için tıkla... Thaiphoon'da yazanlar her zaman doğru olmuyor. Ayrıca Samsung olduğu belli IC'lerin. Sizdeki CJR olabilir ama her zaman CJR gelmiyor.
MuratTheFounder Hectopat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 5.295 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2024 #12 ProximusTwo dedi: Thaiphoon'da yazanlar her zaman doğru olmuyor. Ayrıca Samsung olduğu belli IC'lerin. Sizdeki CJR olabilir ama her zaman CJR gelmiyor. Genişletmek için tıkla... IRDM serisi dışında farklı bir seriden bahsetme durumunuz olabilir mi? Bir tane bile samsung chipli Goodram IRDM geçmedi elime çünkü.
ProximusTwo dedi: Thaiphoon'da yazanlar her zaman doğru olmuyor. Ayrıca Samsung olduğu belli IC'lerin. Sizdeki CJR olabilir ama her zaman CJR gelmiyor. Genişletmek için tıkla... IRDM serisi dışında farklı bir seriden bahsetme durumunuz olabilir mi? Bir tane bile samsung chipli Goodram IRDM geçmedi elime çünkü.
ProximusTwo Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 13.561 Makaleler 13 Çözümler 93 13 Ocak 2024 #13 MuratTheFounder dedi: IRDM serisi dışında farklı bir seriden bahsetme durumunuz olabilir mi? Bir tane bile samsung chipli Goodram IRDM geçmedi elime çünkü. Genişletmek için tıkla... GOODRAM IRDM PRO DDR4 16GB 3600MHz DEEP BLACK - Review Tthe GOODRAM IRDM PRO DDR4 DEEP BLACK is a well-built RAM kit that not only performs good but looks good as well. tech-legend.com DRAM'lere bakın. Kesin olarak Samsung. Bende de Fury Beast var ve CJR.
MuratTheFounder dedi: IRDM serisi dışında farklı bir seriden bahsetme durumunuz olabilir mi? Bir tane bile samsung chipli Goodram IRDM geçmedi elime çünkü. Genişletmek için tıkla... GOODRAM IRDM PRO DDR4 16GB 3600MHz DEEP BLACK - Review Tthe GOODRAM IRDM PRO DDR4 DEEP BLACK is a well-built RAM kit that not only performs good but looks good as well. tech-legend.com DRAM'lere bakın. Kesin olarak Samsung. Bende de Fury Beast var ve CJR.
imeici Picopat Katılım 1 Aralık 2024 Mesajlar 205 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Allah ne verdiyse Cinsiyet Erkek Meslek Makina Mühendisi 13 Nisan 2025 #14 hydro804 dedi: Elimde 4060 Ti 16 GB ekran kartı. i7-10700KF işlemci. Anakart MSI B450 Pro RAM'lerimi değiştirmek istiyorum, tavsiyelerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... O anakarta o işlemci nasıl takıldı?
hydro804 dedi: Elimde 4060 Ti 16 GB ekran kartı. i7-10700KF işlemci. Anakart MSI B450 Pro RAM'lerimi değiştirmek istiyorum, tavsiyelerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... O anakarta o işlemci nasıl takıldı?