emrealtn10
Centipat
Bilgisayarın ve RAM'in özellikleri bunlar sıkıntı çıkar mı?
Son düzenleyen: Moderatör:
Hynix kendi ram im ve aynısını bulamadım o yüzden buna baktımsorun yaşayabilirsin o yüzden kendi RAM'ının aynısını tak sonra sistem açılmama mavi ekran gibi hatalarla canın sıkılır.
bu sıkıntı yaşatır mı 17 bulamadım hiçsenin RAM'ın CL17 almak istediğin RAM CL19 onun dışında diğer özellikleri aynı
aynı ramlere sahibiz ulaşabilir misin bana yenisini taktıktan sonra sorunları oldu mu ben de yükseltmeyi düşünüyorumHynix kendi ram im ve aynısını bulamadım o yüzden buna baktım
bu sıkıntı yaşatır mı 17 bulamadım hiç
Reis
Aynı RAM'lere sahibiz ulaşabilir misin bana yenisini taktıktan sonra sorunları oldu mu ben de yükseltmeyi düşünüyorum
Ram alırken aynı marka mhzleri anakart ile aynı olması gerekir bazen farklı markalar uyum sağlam ama işini garantiye alBilgisayarın ve RAM'in özellikleri bunlar sıkıntı çıkar mı?
Eki Görüntüle 492442
Eki Görüntüle 492443
Ne kadara almıştın 300 tl şu an iner mi acaba beklesem mi?Bir de takması kolay mı yoksa bilir kişiden yardım almalı mıyım?Daha önceden masaüstü bilgisayara ram takıp çıkarmıştım.Şİmdiden teşekkürler.Hiçbir sıkıntı yaşamadım. Gayet sorunsuz çalışıyorlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.