emrealtn10 Centipat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 19 26 Ocak 2020 #1 Bilgisayarın ve RAM'in özellikleri bunlar sıkıntı çıkar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ocak 2020
Y yusnu Ziyaretçi 26 Ocak 2020 #2 Kağıt üstünde sıkıntı çıkmaz ama kit olarak alınmadığı için kesin çalışır diyemiyoruz. Artı 0 Eksi
RinDoChi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 3.293 Makaleler 2 Çözümler 16 26 Ocak 2020 #3 Senin RAM'ın CL17 almak istediğin RAM CL19 onun dışında diğer özellikleri aynı. Artı 0 Eksi
RinDoChi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 3.293 Makaleler 2 Çözümler 16 26 Ocak 2020 #5 Sorun yaşayabilirsin o yüzden kendi RAM'ının aynısını tak. Sonra sistem açılmama mavi ekran gibi hatalarla canın sıkılır. Artı 0 Eksi
Sorun yaşayabilirsin o yüzden kendi RAM'ının aynısını tak. Sonra sistem açılmama mavi ekran gibi hatalarla canın sıkılır.
KS KS emrealtn10 Centipat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 19 26 Ocak 2020 #6 RinDoChi dedi: sorun yaşayabilirsin o yüzden kendi RAM'ının aynısını tak sonra sistem açılmama mavi ekran gibi hatalarla canın sıkılır. Genişletmek için tıkla... Hynix kendi ram im ve aynısını bulamadım o yüzden buna baktım RinDoChi dedi: senin RAM'ın CL17 almak istediğin RAM CL19 onun dışında diğer özellikleri aynı Genişletmek için tıkla... bu sıkıntı yaşatır mı 17 bulamadım hiç Artı 0 Eksi
RinDoChi dedi: sorun yaşayabilirsin o yüzden kendi RAM'ının aynısını tak sonra sistem açılmama mavi ekran gibi hatalarla canın sıkılır. Genişletmek için tıkla... Hynix kendi ram im ve aynısını bulamadım o yüzden buna baktım RinDoChi dedi: senin RAM'ın CL17 almak istediğin RAM CL19 onun dışında diğer özellikleri aynı Genişletmek için tıkla... bu sıkıntı yaşatır mı 17 bulamadım hiç
basarunac Centipat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2020 #7 reis emrealtn10 dedi: Hynix kendi ram im ve aynısını bulamadım o yüzden buna baktım bu sıkıntı yaşatır mı 17 bulamadım hiç Genişletmek için tıkla... aynı ramlere sahibiz ulaşabilir misin bana yenisini taktıktan sonra sorunları oldu mu ben de yükseltmeyi düşünüyorum Artı 0 Eksi
reis emrealtn10 dedi: Hynix kendi ram im ve aynısını bulamadım o yüzden buna baktım bu sıkıntı yaşatır mı 17 bulamadım hiç Genişletmek için tıkla... aynı ramlere sahibiz ulaşabilir misin bana yenisini taktıktan sonra sorunları oldu mu ben de yükseltmeyi düşünüyorum
KS KS emrealtn10 Centipat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 19 12 Nisan 2020 #8 basarunac dedi: Reis Aynı RAM'lere sahibiz ulaşabilir misin bana yenisini taktıktan sonra sorunları oldu mu ben de yükseltmeyi düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Hiçbir sıkıntı yaşamadım. Gayet sorunsuz çalışıyorlar. Artı 0 Eksi
basarunac dedi: Reis Aynı RAM'lere sahibiz ulaşabilir misin bana yenisini taktıktan sonra sorunları oldu mu ben de yükseltmeyi düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Hiçbir sıkıntı yaşamadım. Gayet sorunsuz çalışıyorlar.
blacktiger5 Megapat Katılım 3 Mayıs 2016 Mesajlar 406 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik-Bilgisayar-Tamir 12 Nisan 2020 #9 emrealtn10 dedi: Bilgisayarın ve RAM'in özellikleri bunlar sıkıntı çıkar mı? Eki Görüntüle 492442 Eki Görüntüle 492443 Genişletmek için tıkla... Ram alırken aynı marka mhzleri anakart ile aynı olması gerekir bazen farklı markalar uyum sağlam ama işini garantiye al Artı 0 Eksi
emrealtn10 dedi: Bilgisayarın ve RAM'in özellikleri bunlar sıkıntı çıkar mı? Eki Görüntüle 492442 Eki Görüntüle 492443 Genişletmek için tıkla... Ram alırken aynı marka mhzleri anakart ile aynı olması gerekir bazen farklı markalar uyum sağlam ama işini garantiye al
basarunac Centipat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2020 #10 emrealtn10 dedi: Hiçbir sıkıntı yaşamadım. Gayet sorunsuz çalışıyorlar. Genişletmek için tıkla... Ne kadara almıştın 300 tl şu an iner mi acaba beklesem mi?Bir de takması kolay mı yoksa bilir kişiden yardım almalı mıyım?Daha önceden masaüstü bilgisayara ram takıp çıkarmıştım.Şİmdiden teşekkürler. Artı 0 Eksi
emrealtn10 dedi: Hiçbir sıkıntı yaşamadım. Gayet sorunsuz çalışıyorlar. Genişletmek için tıkla... Ne kadara almıştın 300 tl şu an iner mi acaba beklesem mi?Bir de takması kolay mı yoksa bilir kişiden yardım almalı mıyım?Daha önceden masaüstü bilgisayara ram takıp çıkarmıştım.Şİmdiden teşekkürler.