kaan toker Megapat Katılım 25 Temmuz 2014 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2024 #11 MuratTheFounder dedi: Fotoğraf atma şansınız varsa bi atar mısınız gpu z fotoğrafını? Genişletmek için tıkla... Hata! Bir sorun ile karşılaştık. Bir sunucu hatası oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. Hata veriyor bu şekilde forum. 1796MHz gözüküyor.
MuratTheFounder dedi: Fotoğraf atma şansınız varsa bi atar mısınız gpu z fotoğrafını? Genişletmek için tıkla... Hata! Bir sorun ile karşılaştık. Bir sunucu hatası oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. Hata veriyor bu şekilde forum. 1796MHz gözüküyor.
MuratTheFounder Hectopat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 5.295 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2024 #12 kaan toker dedi: Hata! Bir sorun ile karşılaştık. Bir sunucu hatası oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. Hata veriyor bu şekilde forum. 1796MHz gözüküyor. Genişletmek için tıkla... 1796 MHz gözüküyor ise değerler doğru 3600 MHz Alıyorsunuz. GPU-Z'de ki değeri x2 yapmanız gerekiyor gerçek değerini bulmanız için.
kaan toker dedi: Hata! Bir sorun ile karşılaştık. Bir sunucu hatası oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. Hata veriyor bu şekilde forum. 1796MHz gözüküyor. Genişletmek için tıkla... 1796 MHz gözüküyor ise değerler doğru 3600 MHz Alıyorsunuz. GPU-Z'de ki değeri x2 yapmanız gerekiyor gerçek değerini bulmanız için.
kaan toker Megapat Katılım 25 Temmuz 2014 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2024 #13 MuratTheFounder dedi: 1796 MHz gözüküyor ise değerler doğru 3600 MHz Alıyorsunuz. GPU-Z'de ki değeri x2 yapmanız gerekiyor gerçek değerini bulmanız için. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler ben slot başı 3600 alacağım diye düşünüyordum.
MuratTheFounder dedi: 1796 MHz gözüküyor ise değerler doğru 3600 MHz Alıyorsunuz. GPU-Z'de ki değeri x2 yapmanız gerekiyor gerçek değerini bulmanız için. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler ben slot başı 3600 alacağım diye düşünüyordum.