DDR4 Skylake Uzun Vadeli Anakart Seçimi

Wona

Hectopat
Daha fazla  
Muhtemelen yazım hatasından ceza alıcam ama siz yorumunuzu eksik etmeyin. Cevap veremesemde konu uzun vadeli bir oyun sistemi toplarken anakart secimi. Ddr4 ve skylake sistemde hangisi olmalı ? Örnek vereyim ekran kartı gtx970 işlemci i5 6600 bunlardan yola cıkarak sistem toplayacagımızı göz önüne alalım. Tabiri caizse 5 sene veya ilerisi zamanlarda gtx970 den daha iyi bir kart almak gibi bir bütcemiz oldugunda anakart seçimimizi hangisinden yana kullanmak mantıklı olur? Gelecek vaadli bir sistem hangisi olmalıdır? Bütce 4000 tl umarım anlatabilmişimdir. İyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
i5 6600K + Z170A Gaming M5 uzun bir süre yeter.

Asus Z170-A DDR4 3400MHz S+V+GL+16X 1151p alabilirsin. Sinerji.gen den.

Bende aynı düşünceyle yeni bir kasa topladım. i3 6100 işlemci ile beraber Asus z170-p anakartını aldım. Seri içinde en uygun fiyatlı ve özellikli bir anakart tavsiye ederim. Fiyatı 450 tl civarlarında şu an. Bütçen daha yüksekse eğer üst seviyelere yönelebilirsin.

Bende bir türlü anakart seçemiyorum.İşlemciyi 6. nesil i5 alacağım oc yapmayacağım için çarpan kilidi açık olmayacak.Bu yüzden z serisini elemeli miyim veya h serisi mi yoksa b serisi mi olanlardan seçmeliyim bilemedim.Bu arada isimlerini tam olarak bilmiyorum bu yüzden baş harfleri yazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…