DDR4 Tabanlı sisteme geçilmeli mi?

demekki en az 3000 doları gözden çıkarmamız gerekiyor teşekkürler
Dediğim gibi daha ucuz da olabilir. Tamamen size kalmış. İsterseniz vatan bilgisayarın sitesinden kafanıza göre bir DDR4 sistem toplayıp ne kadar edeceğine bakabilirsiniz.

Ne yaptın kardeş o kadar da değil.

Ne yaptın kardeş o kadar da değil.
Dostum benim vatan bilgisayarda gördüğüm fiyatlar 7.000 tl civarı oluyor en az(monitör hariç). Tabi ben çok kapsamlı bir sistem yaptığım için öyle dedim ama daha ucuz da olabilir onu belirttim. Tamamen kişinin tercihine kalmış.

Kardeş eğer elindeki sistem işini görüyorsa 1- 1,5 sene daha devam et iyice otursun sistemler.

Kardeş eğer elindeki sistem işini görüyorsa 1- 1,5 sene daha devam et iyice otursun sistemler.
Aslında doğru. Şu an için DDR4 eğer çok istiyorsanız yapabilirsiniz. Ama bence pek gerek yok. DDR3 ile oluşturulan kuvvetli bir oyun bilgisayarı en az 3-4 yıl götürebilir diye düşünüyorum. Tabi geçen zaman içerisinde teknolojide yeni hareketler olacaktır. O zaman da ona göre bir şeyler düşünebilirsiniz. Tamamen size kalmış.

Technopat'ın Youtube kanalında DDR4 sistem toplandı. Ve 7000 TL civarı bütçe tuttu. Bir bakın derim. Mobilim link atamıyorum kusuruma bakmayın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
buyrun bu linki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…