Eray456 Centipat Katılım 16 Ekim 2023 Mesajlar 48 Çözümler 1 8 Kasım 2023 #1 DDR4 DDR5 arasında büyük bir fark var mı? Oyunlardaki FPS'i etkiler mi?
Eagle_Paw Hectopat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 5.650 Çözümler 10 Yer İstanbul 8 Kasım 2023 #2 Etkiler ama iyi bir sisteminiz varsa çok fark etmezsiniz. DDR5 olması güncellik açısından daha iyidir.
Etkiler ama iyi bir sisteminiz varsa çok fark etmezsiniz. DDR5 olması güncellik açısından daha iyidir.
Fatih Karademir Hectopat Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 701 Çözümler 4 8 Kasım 2023 #3 Eray456 dedi: DDR4 DDR5 arasında büyük bir fark var mı? Oyunlardaki FPS'i etkiler mi? Genişletmek için tıkla... Hocam halihazırda DDR4 sisteminiz varsa geçmeyin fiyatları tuzlu. Ama güncellik bakımından fark var. FPS farkı da olur.
Eray456 dedi: DDR4 DDR5 arasında büyük bir fark var mı? Oyunlardaki FPS'i etkiler mi? Genişletmek için tıkla... Hocam halihazırda DDR4 sisteminiz varsa geçmeyin fiyatları tuzlu. Ama güncellik bakımından fark var. FPS farkı da olur.
Eray456 Centipat Katılım 16 Ekim 2023 Mesajlar 48 Çözümler 1 8 Kasım 2023 #4 Fatih Karademir dedi: Hocam halihazırda DDR4 sisteminiz varsa geçmeyin fiyatları tuzlu. Ama güncellik bakımından fark var. FPS farkı da olur. Genişletmek için tıkla... Fazlaca fark verip DDR5 aldım ama etrafımdakiler fps farkı olmaz tek fark oyundaki ara kısımları yüklemesi daha kısa sürer dedi.
Fatih Karademir dedi: Hocam halihazırda DDR4 sisteminiz varsa geçmeyin fiyatları tuzlu. Ama güncellik bakımından fark var. FPS farkı da olur. Genişletmek için tıkla... Fazlaca fark verip DDR5 aldım ama etrafımdakiler fps farkı olmaz tek fark oyundaki ara kısımları yüklemesi daha kısa sürer dedi.
Fatih Karademir Hectopat Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 701 Çözümler 4 8 Kasım 2023 #5 Eray456 dedi: Fazlaca fark verip DDR5 aldım ama etrafımdakiler FPS farkı olmaz tek fark oyundaki ara kısımları yüklemesi daha kısa sürer dedi. Genişletmek için tıkla... Hocam aldıysanız yapacak bir şey yok. Sisteminizi yeni nesil yapmışsınız. Zararı yok ama öyle aman aman farkta yok.
Eray456 dedi: Fazlaca fark verip DDR5 aldım ama etrafımdakiler FPS farkı olmaz tek fark oyundaki ara kısımları yüklemesi daha kısa sürer dedi. Genişletmek için tıkla... Hocam aldıysanız yapacak bir şey yok. Sisteminizi yeni nesil yapmışsınız. Zararı yok ama öyle aman aman farkta yok.
T The Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.746 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 8 Kasım 2023 #6 Eray456 dedi: Fazlaca fark verip DDR5 aldım ama etrafımdakiler fps farkı olmaz tek fark oyundaki ara kısımları yüklemesi daha kısa sürer dedi. Genişletmek için tıkla... FPS farkı olur. RAM'ler işlemci-ekran kartı darboğazına bile etki edebiliyor.
Eray456 dedi: Fazlaca fark verip DDR5 aldım ama etrafımdakiler fps farkı olmaz tek fark oyundaki ara kısımları yüklemesi daha kısa sürer dedi. Genişletmek için tıkla... FPS farkı olur. RAM'ler işlemci-ekran kartı darboğazına bile etki edebiliyor.