DDR4 ve DDR5 Fiyat Farkına Değer Mi?

Bütçe
35000

tasseyim0

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Sistem alacağım fakat bütçem iyice kısıldı internette gördüğüm bazı yerlerde RX 9060 XT 16 GB'yi DDR4 RAM ile birlikte satılıyor acaba DDR4 sistem almak mantıklı mıdır? İleriki dönemlerde sistemi geliştireceğim zaman ekran kartı ve işlemi hariç komple değiştireceğimin farkındayım fakat bu sistemi aldığımda 3 4 sene bu şekilde kullanacağım büyük ihtimal. Buna rağmen DDR5'ten feragat edip DDR4 sistem toplayıp 16 GB ekran kartı almak ne kadar mantıklı acaba?

Edilmez DDR5 farklı klasman, özellikle rekabetçi oyunlarda 7500F bile Intel orta üst segmenti yok ediyor.

Edilmez DDR5 farklı klasman, özellikle rekabetçi oyunlarda 7500F bile Intel orta üst segmenti yok ediyor.
Edilmez diye neye dediniz tam olarak acaba hocam? ve bir de dediğim sistemi 7500F ile tercih edeceğim 7500F 16GB DDR4 Ram RX9060XT 16GB

Oyunlarda yüzde 3 fark ediyor. Ben farkı anlamadım. Ama yenı sistem her zaman iyidir. Toplama yapardım 2. el 0 almazdım sistemi. 2 el çok uygun fiyata geliyor DDR 4 sistem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…