Önerin için teşekkürler fakat DDR5 sistemi bu üründen özelleştirdim ben hocam.İkiside değil.
SULTANSLOT Situs Resmi Platform StarGaming Official
Sultanslot merupakan situs resmi link judol platform stargaming terpercaya di Indonesia. Daftar gratis, reward bonus menarik dan support cs 24 jam.pckolik.com
Hocam önerin için teşekkürler fakat intel-nvidia ikilisinden devam etmek istiyorum.İkisi de fiyatına göre çöp alınmaz.
PC HOCASI-GG9 / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / ASUS DUAL Radeon RX 7700 XT OC 12GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
PC HOCASI-GG9 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Sistem Tavsiyesidir. AMD Ryzen 5 7600 ve ASUS RX 7700 XT ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
Önerin için teşekkürler fakat DDR5 sistemi bu üründen özelleştirdim ben hocam.
Hocam önerin için teşekkürler fakat Intel-NVIDIA ikilisinden devam etmek istiyorum.
Peki nvidia-intel ikilisi bir sistem alacak olsanız yukarıda önerdiğim ddr4 olanı mı yoksa ddr5 olanı mı tercih ederdiniz?Intel-NVIDIA asla önermem kazık yersiniz ve aynı fiyata daha az performans alırsınız.
Peki NVIDIA-Intel ikilisi bir sistem alacak olsanız yukarıda önerdiğim DDR4 olanı mı yoksa DDR5 olanı mı tercih ederdiniz?
Özellikle nvidia ve intel ikilisinin olduğunu bir kasa tercihi yapmak istiyorum. Sanırım 35k fiyatlarda 4060 ti dışında bir kart yok.DDR5. Ama niye 4060 Ti istiyorsunuz? Ve sistem güzel değil.
Dönüşünüz için teşekkürler.İkisini de asla tercih etmem fakat.
Bu sistem.
SULTANSLOT Situs Resmi Platform StarGaming Official
Sultanslot merupakan situs resmi link judol platform stargaming terpercaya di Indonesia. Daftar gratis, reward bonus menarik dan support cs 24 jam.pckolik.com
Eki Görüntüle 2361768
Böyle alınabilir 27.5K tutuyor.
Bütçe 35K ise düşünmeden bunu öneririm. Ekran kartı 4070 Super ile yarışıyor. İşlemciside i5 12400F'i tokatlıyor zaten.
PC HOCASI-GG12 / AMD Ryzen 5 7600 MPK / ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
PC HOCASI-GG12 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış bir sistem tavsiyesidir. ASUS AMD Radeon RX 7800 XT OC 16GB ekran kartı ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr