DDR4'ten DDR5'e geçiş için parça önerisi

Ryze0

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba şu an halihazırda kullandığım DDR4 sistemimi DDR5'e çevirmek istiyorum. Bunu da en düşük maliyetle halledip, performans kaybı vs yaşamak istemiyorum. Şu anki sistemimde Ryzen 5 3600.
ASUS A520mk anakart 16 GB 3200MHz RAM işlemci, RAM ve anakart önerebilir misiniz şu an RTX 2060 ekran kartım var ileride RX6600 ya da RX6700'e geçmeyi düşünüyorum. Darboğaz olmaması da benim için önemli.

Hocam işlemci önerisi niye istemediniz? ddr5 sisteme geçtiğinizde o işlemcide kullanılamaz olacak, bir de net bir bütçeniz var mı?

Bu geçiş için sadece kasa, PSU ve ekran kartınızı kullanabileceksiniz. RX6600 RTX3060 performansı veren bir kart. Elinizdekini satıp biraz para koyarak DDR5 hazır sistem almanız taraftarıyım.

Hocam işlemci önerisi niye istemediniz? DDR5 sisteme geçtiğinizde o işlemcide kullanılamaz olacak, bir de net bir bütçeniz var mı?

İşlemcide istedim virgül otomatik düzeltmede kaymış o yüzden anlayamamış olabilirsiniz.

Bu geçiş için sadece kasa, PSU ve ekran kartınızı kullanabileceksiniz. RX6600 RTX 3060 performansı veren bir kart. Elinizdekini satıp biraz para koyarak DDR5 hazır sistem almanız taraftarıyım.

Bütçem kısıtlı o yüzden bileşenleri 2. el almayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…