Demir reis Decapat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 218 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2023 #1 Vatan veya MediaMarkt'tan 8 GB RAM alıp laptopuma taktırmayı düşünüyorum. Daha önce hiç taktırmadım, nasıl olur bilmiyorum. Ayrıca aldığım RAM'i nerede taktırabilirim? Vatan veya Mediamarkt'ta montaj oluyor mu?
Vatan veya MediaMarkt'tan 8 GB RAM alıp laptopuma taktırmayı düşünüyorum. Daha önce hiç taktırmadım, nasıl olur bilmiyorum. Ayrıca aldığım RAM'i nerede taktırabilirim? Vatan veya Mediamarkt'ta montaj oluyor mu?
Algoritmik Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 4.262 Çözümler 6 22 Temmuz 2023 #2 Servise gönderirsiniz fakat ücret alırlar. Crucial 8GB DDR5 4800 SODIMM CL40 (16Gbit) CT8G48C40S5 NOTEBOOK RAM BELLEK « Aison Elektronik Ticaret Sitesi.  SSD ve RAM Bellekler , Micron Crucial Ballistix Samsung  uygun fiyatlı orijinal ürünler. www.aison.com.trAison Elektronik Ticaret S Crucial 8GB DDR5 4800 SODIMM CL40 (16Gbit) CT8G48C40S5 NOTEBOOK RAM BELLEK www.aison.com.tr
Servise gönderirsiniz fakat ücret alırlar. Crucial 8GB DDR5 4800 SODIMM CL40 (16Gbit) CT8G48C40S5 NOTEBOOK RAM BELLEK « Aison Elektronik Ticaret Sitesi.  SSD ve RAM Bellekler , Micron Crucial Ballistix Samsung  uygun fiyatlı orijinal ürünler. www.aison.com.trAison Elektronik Ticaret S Crucial 8GB DDR5 4800 SODIMM CL40 (16Gbit) CT8G48C40S5 NOTEBOOK RAM BELLEK www.aison.com.tr
Demir reis Decapat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 218 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2023 #3 Algoritmik dedi: Servise gönderirsiniz fakat ücret alırlar. Crucial 8GB DDR5 4800 SODIMM CL40 (16Gbit) CT8G48C40S5 NOTEBOOK RAM BELLEK « Aison Elektronik Ticaret Sitesi.  SSD ve RAM Bellekler , Micron Crucial Ballistix Samsung  uygun fiyatlı orijinal ürünler. www.aison.com.trAison Elektronik Ticaret S Crucial 8GB DDR5 4800 SODIMM CL40 (16Gbit) CT8G48C40S5 NOTEBOOK RAM BELLEK www.aison.com.tr Genişletmek için tıkla... Hocam servisten kastınız nedir? Ayrıca RAM vatan veya MediaMarkt'tan olursa daha iyi olur.
Algoritmik dedi: Servise gönderirsiniz fakat ücret alırlar. Crucial 8GB DDR5 4800 SODIMM CL40 (16Gbit) CT8G48C40S5 NOTEBOOK RAM BELLEK « Aison Elektronik Ticaret Sitesi.  SSD ve RAM Bellekler , Micron Crucial Ballistix Samsung  uygun fiyatlı orijinal ürünler. www.aison.com.trAison Elektronik Ticaret S Crucial 8GB DDR5 4800 SODIMM CL40 (16Gbit) CT8G48C40S5 NOTEBOOK RAM BELLEK www.aison.com.tr Genişletmek için tıkla... Hocam servisten kastınız nedir? Ayrıca RAM vatan veya MediaMarkt'tan olursa daha iyi olur.
Algoritmik Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 4.262 Çözümler 6 22 Temmuz 2023 #4 Demir reis dedi: Hocam servisten kastınız nedir? Ayrıca RAM vatan veya MediaMarkt'tan olursa daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Cihaz garanti kapsamında değil mi? Ayrıca şu an içinde bulunan RAM markası nedir?
Demir reis dedi: Hocam servisten kastınız nedir? Ayrıca RAM vatan veya MediaMarkt'tan olursa daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Cihaz garanti kapsamında değil mi? Ayrıca şu an içinde bulunan RAM markası nedir?
Demir reis Decapat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 218 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2023 #5 Algoritmik dedi: Cihaz garanti kapsamında değil mi? Ayrıca şu an içinde bulunan RAM markası nedir? Genişletmek için tıkla... Cihazım HP Victus 16. ithalatçı garantili hocam. RAM markasını bilmiyorum hocam nereden bakabilirim?
Algoritmik dedi: Cihaz garanti kapsamında değil mi? Ayrıca şu an içinde bulunan RAM markası nedir? Genişletmek için tıkla... Cihazım HP Victus 16. ithalatçı garantili hocam. RAM markasını bilmiyorum hocam nereden bakabilirim?
Algoritmik Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 4.262 Çözümler 6 22 Temmuz 2023 #6 Demir reis dedi: Cihazım HP Victus 16. ithalatçı garantili hocam. RAM markasını bilmiyorum hocam nereden bakabilirim? Genişletmek için tıkla... RAMExpert indirip bakabilirsiniz, bazen sorun olabiliyor farklı RAM takınca. Algoritmik dedi: RAMExpert indirip bakabilirsiniz, bazen sorun olabiliyor farklı RAM takınca. Genişletmek için tıkla... Ayrıca indirimdeki fiyatı: 469 TL, bayağı uygun eğer sizdeki RAM'le uyumluysa direkt alın. https://www.hepsiburada.com/crucial-8gb-4800mhz-ddr5-cl40-ram-ct8g48c40u-p-HBCV000025GIC3?url_src=and-product-detail
Demir reis dedi: Cihazım HP Victus 16. ithalatçı garantili hocam. RAM markasını bilmiyorum hocam nereden bakabilirim? Genişletmek için tıkla... RAMExpert indirip bakabilirsiniz, bazen sorun olabiliyor farklı RAM takınca. Algoritmik dedi: RAMExpert indirip bakabilirsiniz, bazen sorun olabiliyor farklı RAM takınca. Genişletmek için tıkla... Ayrıca indirimdeki fiyatı: 469 TL, bayağı uygun eğer sizdeki RAM'le uyumluysa direkt alın. https://www.hepsiburada.com/crucial-8gb-4800mhz-ddr5-cl40-ram-ct8g48c40u-p-HBCV000025GIC3?url_src=and-product-detail