S SuperDodo Decapat Katılım 27 Haziran 2023 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #1 Arkadaşlar, aldığım yeni ASUS laptopta gördüğüm kadarıyla CL değeri 40 ve MHz değeri de 4800 (Aygıt laptop).Uygun fiyatlı 8 GB RAM öneriniz var mıdır?
Arkadaşlar, aldığım yeni ASUS laptopta gördüğüm kadarıyla CL değeri 40 ve MHz değeri de 4800 (Aygıt laptop).Uygun fiyatlı 8 GB RAM öneriniz var mıdır?
Jesus Wicked Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 9.167 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #2 SuperDodo dedi: Eki Görüntüle 1881721 Arkadaşlar, aldığım yeni ASUS laptopta gördüğüm kadarıyla CL değeri 40 ve MHz değeri de 4800 (Aygıt laptop).Uygun fiyatlı 8 GB RAM öneriniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11 Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com
SuperDodo dedi: Eki Görüntüle 1881721 Arkadaşlar, aldığım yeni ASUS laptopta gördüğüm kadarıyla CL değeri 40 ve MHz değeri de 4800 (Aygıt laptop).Uygun fiyatlı 8 GB RAM öneriniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11 Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com
S SuperDodo Decapat Katılım 27 Haziran 2023 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #3 Jesus Wicked dedi: Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11 Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Genişletmek için tıkla... Hocam mhz ve cl değeri dışında bakmam gereken bir değer var mı?
Jesus Wicked dedi: Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11 Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Genişletmek için tıkla... Hocam mhz ve cl değeri dışında bakmam gereken bir değer var mı?
Jesus Wicked Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 9.167 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #4 SuperDodo dedi: Hocam mhz ve cl değeri dışında bakmam gereken bir değer var mı? Genişletmek için tıkla... Fiyat
SuperDodo dedi: Hocam mhz ve cl değeri dışında bakmam gereken bir değer var mı? Genişletmek için tıkla... Fiyat
SelimTP Hectopat Katılım 8 Mayıs 2023 Mesajlar 1.352 Çözümler 2 Yer Kocaeli, başiskele Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #5 SuperDodo dedi: Hocam MHz ve CL değeri dışında bakmam gereken bir değer var mı? Genişletmek için tıkla... Voltaj değeri.
SuperDodo dedi: Hocam MHz ve CL değeri dışında bakmam gereken bir değer var mı? Genişletmek için tıkla... Voltaj değeri.
S SuperDodo Decapat Katılım 27 Haziran 2023 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #6 Jesus Wicked dedi: Fiyat Genişletmek için tıkla... Fiyatta zaten olabildiğince ucuza bulmaya çalışıyorum ama almışken ufak bir detaydan patlamayalım :d SelimTP dedi: Voltaj değeri. Genişletmek için tıkla... onu nereden görebilirim?
Jesus Wicked dedi: Fiyat Genişletmek için tıkla... Fiyatta zaten olabildiğince ucuza bulmaya çalışıyorum ama almışken ufak bir detaydan patlamayalım :d SelimTP dedi: Voltaj değeri. Genişletmek için tıkla... onu nereden görebilirim?
Jesus Wicked Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 9.167 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #7 SuperDodo dedi: Fiyatta zaten olabildiğince ucuza bulmaya çalışıyorum ama almışken ufak bir detaydan patlamayalım :d onu nereden görebilirim? Genişletmek için tıkla... 1.1 v hocam. Kingston modeline de baktım o da 1.1. Bence crucial'ı alıp geçin çok kafa yormayın.
SuperDodo dedi: Fiyatta zaten olabildiğince ucuza bulmaya çalışıyorum ama almışken ufak bir detaydan patlamayalım :d onu nereden görebilirim? Genişletmek için tıkla... 1.1 v hocam. Kingston modeline de baktım o da 1.1. Bence crucial'ı alıp geçin çok kafa yormayın.
S SuperDodo Decapat Katılım 27 Haziran 2023 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #8 Jesus Wicked dedi: 1.1 v hocam. Kingston modeline de baktım o da 1.1. Bence crucial'ı alıp geçin çok kafa yormayın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam
Jesus Wicked dedi: 1.1 v hocam. Kingston modeline de baktım o da 1.1. Bence crucial'ı alıp geçin çok kafa yormayın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam