DDR5 4800MHz CL40 RAM tavsiyesi

gungorce

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba.
Elimde Acer Nitro AN515-46 model bir laptop bulunmakta. Şu an üzerinde bulunan 8 GB RAM yetersiz gelmeye başladığı için uzun zamandır RAM arayışı içindeyim. Aslında kafamda bir model vardı Crucial markasının 8 GB 4800MHz RAM'ini almayı düşünüyordum ancak bir türlü stoklara girmiyor. Girince de ben alana kadar bitmiş oluyor. Cihazımda Samsung marka RAM mevcut. Piyasada Samsung marka RAM'leri de görüyorum ama hep bir şüpheyle yaklaşıyorum çünkü fiyatları inanılmaz uygun. 700-800 liraya alınabiliyor. İşime de gelir bu kadar uygun olması 1000 hadi 1500 liralık bir bütçem var. Ancak o RAM'lerden alınca bir sorun yaşamaktan çekindim açıkçası. Fazla uzattım farkındayım tavsiylerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

ram.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba.
Elimde Acer Nitro AN515-46 model bir laptop bulunmakta. Şu an üzerinde bulunan 8 GB RAM yetersiz gelmeye başladığı için uzun zamandır RAM arayışı içindeyim. Aslında kafamda bir model vardı Crucial markasının 8 GB 4800MHz RAM'ini almayı düşünüyordum ancak bir türlü stoklara girmiyor. Girince de ben alana kadar bitmiş oluyor. Cihazımda Samsung marka RAM mevcut. Piyasada Samsung marka RAM'leri de görüyorum ama hep bir şüpheyle yaklaşıyorum çünkü fiyatları inanılmaz uygun. 700-800 liraya alınabiliyor. İşime de gelir bu kadar uygun olması 1000 hadi 1500 liralık bir bütçem var. Ancak o RAM'lerden alınca bir sorun yaşamaktan çekindim açıkçası. Fazla uzattım farkındayım tavsiylerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Eki Görüntüle 2404518

Buradaki 5600 MHz Bigboylar Samsung üretimi ve ömür boyu yani 10 yıl garantili 4800 MHZ CL40 olarak çalışacaktır.

Buradaki 5600 MHz bigboylar Samsung üretimi ve ömür boyu yani 10 yıl garantili 4800 MHz CL40 olarak çalışacaktır.

5600 MHz RAM kullanmamda sorun olmaz mı? Keşke Bigboy RAM'lerin 8 GB olanı olsaymış. Teşekkür ederim.

Crucial özellikle Acer'larda tavsiye etmem alıp da sorunsuz kullanan nadir. 16 GB'da alabilirsin Dual channel günümüzde o kadar da performans sağlamıyor kayıp pek olmaz.

Bunu bilmiyordum teşekkür ederim. Crucial'dan vazgeçtim o zaman. Geriye Bigboy RAM ve Kingston kaldı. Belki 16 GB Bigboy RAM alabilirim. Teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı