DDR5 AMD EXPO RAM önerisi

Bütçe
4000

Traquila

Hectopat
Merhaba aşağıdaki sistemi toplamaya karar verdim ve şu anda birçok parçayı satın aldım. Sistem için DDR5 2 X 16 GB veya 4 X 8 GB RAM önerisi almak istiyorum. Çoğu RAM Intel XMP destekli ve ben AMD EXPO RAM istiyorum.

Aşağıdaki resimde de gördüğünüz gibi sistem özelliklerim kısaca bu şekilde. RAM olarak Kingston Fury Beast KF552C40BB-16 16 GB DDR5 5200 MHz CL40 Ram Fiyatları ve Özellikleri bunu tercih ettim fakat ürünün PDF'inde RAM desteği AMD EXPO değil. F/P ürünü RAM tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler.

Selam dostum. Kingston FURY™ Beast DDR5 Bellek – 8GB, 16GB, 32GB, 64GB, 128GB/4800MT/s, 5200MT/s, 5600MT/s, 6000MT/s - Kingston Technology buradan kontrol edebilirsin attığın RAM'ler EXPO destekliyor. Ben aynı RAM'ler ile sistem topladım 6000 MHz CL40 versiyonunu satın aldım. Ancak muhtemelen AM5'ya da BIOS ile alakalı bir sorun yaşadığım için EXPO açtığım zaman oyunlar kapanıyor. Forumda bu konuyla alakalı çok fazla sorun yaşayan kişi var maalesef şu an için EXPO kapatıp 4800 MHz'de kullanıyorum

Bu sayfayı görmemiştim teşekkür ederim.
Evet AMD EXPO'da sıkıntı çok fazla var diyorlar bende tam emin olmak istedim bu konuda.
AMD kullanıp sisteme Intel XMP takmak olmaz

4 slot RAM kullanmak bazen sorun olabiliyor. Anakartların uyumlu RAM listelerine bakıldığında her RAM'in 4 slot desteklenmediği yazıyor. Önceki yıllarda başıma gelmişti.

32GB Kingston FURY Impact 5600MHz DDR5
İki modeli var biri dizüstü biri pc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…