DDR5 anakart önerileri

Bütçe
Belirsiz

HSA

Hectopat
Phanteks Eclispe P600S kasa ve FSP Hydro PTM Pro 1200W 80+ Platin güç kaynağı ile sistem toplamak istiyorum. Parçaları 6-7 ay içerisinde bütçeme göre yavaş yavaş toplayacağım. İyi bir iskelet oluşturmak istiyorum. VRM Faz sayılarına göre DDR5 birkaç tane anakart belirledim. Bunlardan birisini veya bunların dışında bir anakart önerecek olsanız hangi anakartı önerirsiniz? Birkaç ay daha anakart alımı için çıkmasını beklememi gerektirecek bir durum var mıdır?

Özetle, pratikte en düzgün DDR5 anakart öneriniz ne olabilir? Bunlardan biri veya bunların dışında?

1. Seçiminiz F/P
2. Seçiminiz en iyisi

Şeklinde rica edebilir miyim?

1. Gigabyte X670 Gaming X AX

2. ASUS ProArt X670E-Creator Wi-Fi

3. MSI MEG X670E Ace

4. MSI X670E Carbon Wi-Fi

5. Gigabyte B650 Aorus Pro AX

6. ASUS ROG STRIX B650E-E Gaming Wi-Fi

7. MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi

8. MSI MPG B650 Carbon Wi-Fi

9. MSI MPG B650 Edge Wi-Fi

10. Gigabyte B650 Aorus Elite AX

11. BIOSTAR X670E Valkyrie

12. Gigabyte X670 Aorus Elite AX 1.0

13. ASUS ROG STRIX X670E-E Gaming Wi-Fi

Desteğinizi rica ediyorum.

Butceye bagli bir durum. F/P gayet iyi bir anakarttir Gigabyte X670 AORUS ELITE AX. Ancak cok iyi bir sey almak istiyorsaniz ASUS ROG CROSSHAIR X670E HERO veya ROG X670E-E bakabilirsiniz. Eger ikinci bir PCIe x16 slotuna ihtiyaciniz kesinlikle olmayacaksa Asus ROG STRIX X670E-E'de iyidir.

Son düzenleme:
VRM performansı benim için önemli. Hangi anakartın VRM performansı iyidir? Faz sayısından bağımsız bir durum sanırım bu. Kararsızlığım sebebi de budur.

VRM performansı benim için önemli. Hangi anakartın VRM performansı iyidir? Faz sayısından bağımsız bir durum sanırım bu. Kararsızlığım sebebi de budur.

Gigabyte 16+2 70A VRM duzeniyle geliyor. Asus Crosshair X670E HERO 18+2+1 110A, ROG X670E-E modeli ise 18+2 110A VRM duzeniyle geliyor. Gigabyte'in da gayet iyidir, 7950X calistirirsiniz rahatlikla ama tepe model bir VRM duzeni istiyorsaniz o zaman Asus'lara bakin derim.

Hem sayıca hem kalite olarak üst düzey bir VRM modeli, ASÜS markalarda bulunur diyorsunuz? Teşekkürler.

Hem sayıca hem kalite olarak üst düzey bir VRM modeli, ASÜS markalarda bulunur diyorsunuz? Teşekkürler.

MSI'in da muhakkak iyi urunleri var da su an TR'de her modelin stogu yok. Stogu olanlar icerisinden bir siralama yaptim. Yine de baska modellerin stogu olsa da olmasa da bahsettigim Asus modelleri ust seviye anakartlar.

MSI'in da muhakkak iyi urunleri var da su an TR'de her modelin stogu yok. Stogu olanlar icerisinden bir siralama yaptim. Yine de baska modellerin stogu olsa da olmasa da bahsettigim Asus modelleri ust seviye anakartlar.
Teşekkür ederim. Asüs ve MSI'dan şaşmayacağız anlaşılan. Gigabyte bir tık altı mı oluyor?

Teşekkür ederim. Asüs ve MSI'dan şaşmayacağız anlaşılan. Gigabyte bir tık altı mı oluyor?

Fiyatla alakali bir sey hocam. Attigim Asus modellerine gore tabi ki daha dusuk bir model ama fiyati da daha uygun ve o fiyata gore gayet iyi bir anakart. Fiyat arttikca, klasman da artar pek tabi.

İfadeler: HSA
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…