Selam arkadaşlar. Azerbaycan'dan yazıyorum. Ben bilgisayar topluyorum. Çok da anlayışım yok. i7-12700KF işlemci, Corsair 2x16 GB DDR5 RAM, Cooler Master ( Master Liquid 240l ) 980 Pro 2 TB, MSI RTX 3060 12 GB aldım. Bunları toplayacak bir iyi anakarta ihtiyacım var. 200-250$ büdcem var. Hangi anakartı alabilirim DDR5 için? Önceden teşekkür ediyorum.
Tam model söyleyemem ama ip uçları ile, 1. Sırada asus 2. Sırada MSI öncelikli davranın. Kesinlikle gigabyte olmasın ben de pek memnun kalmadım çoğu kişi gibi.
Selam arkadaşlar. Azerbaycan'dan yazıyorum. Ben bilgisayar topluyorum. Çok da anlayışım yok. i7-12700KF işlemci, Corsair 2x16 GB DDR5 RAM, Cooler Master ( Master Liquid 240l ) 980 Pro 2 TB, MSI RTX 3060 12 GB aldım. Bunları toplayacak bir iyi anakarta ihtiyacım var. 200-250$ büdcem var. Hangi anakartı alabilirim DDR5 için? Önceden teşekkür ediyorum.
Asus TUF Gaming B760-Plus WiFi LGA 1700 Soket Anakart detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Asus TUF Gaming H770-Pro WiFi LGA 1700 Soket Anakart detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Gigabyte B760 Gaming X LGA 1700 Soket Anakart detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Hocam ddr5 de x serileri oldukça iyi ben asus x670e e gaming wifi kullanıyorum bayada araştırdım çok güzel anakart Almanya'da 500 euro civarına almıştım bütçeyi biraz daha zorlarsan asus x serilerini tavsiye ederim