Merhaba, DDR5 anakart arıyorum fakat anakartlar hakkında pek bilgim yok. ASUS almayı planlıyorum DDR5 ve güzel anakart önerirseniz sevinirim. mATX olmazsa iyi olur ATX tercihimdir.
Hocam. AM5 zaten full DDR5 bir mimari ve DDR4 yok. Ne tarz birşey istiyorsunuz? İşi görcek birşey mi (3-4k)? Yoksa Wi-Fi dahil, VRM yüksek vs. birşey (5-10k) mi?
Msi B650 Gaming Plus iyidir, ses kartı biraz daha iyi olsun ilave 2 adet usb 2 ve 2 adet sata, 1 adet m2 girişi olsun dersen Msi Tomahawk B650. İşlemcine göre daha iyi bir anakart almaya gerek bence. Gaming Plus bence F/P olarak en iyi seçim.
En ucuz Asus Prime B650-PLUS AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B650-PLUS AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 6.911,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Eğer sistemi toplamadıysanız bütçe belirtin size güzel bir sistem toplayayım.
En ucuz Asus Prime B650-PLUS AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B650-PLUS AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 6.911,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Eğer sistemi toplamadıysanız bütçe belirtin size güzel bir sistem toplayayım.
Sağ olun hocam 12K sadece bütçe olarak sistemim var RTX 4060 Ti'lı sadece işlemcim yetersiz R5 5600 darboğaz yaşıyorum o yüzden işlemci değişmek icin anakart değişimi yapacağım pek bilgim olmadığı için buraya danıştım sağ olun hocam.