ProximusTwo Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 13.561 Makaleler 13 Çözümler 93 10 Aralık 2023 #11 yigitrocks dedi: Bunu aldim. Asus Rog Strix B650-A Gaming Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Asus Rog Strix B650-A Gaming Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Rog Strix B650-A Gaming Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 8.904,05 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com Genişletmek için tıkla... B650E Steel Legend'den daha düşük bir anakarta aynı parayı vermişsiniz. Hayırlı olsun.
yigitrocks dedi: Bunu aldim. Asus Rog Strix B650-A Gaming Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Asus Rog Strix B650-A Gaming Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Rog Strix B650-A Gaming Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 8.904,05 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com Genişletmek için tıkla... B650E Steel Legend'den daha düşük bir anakarta aynı parayı vermişsiniz. Hayırlı olsun.
yigitrocks Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2018 Mesajlar 2.351 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2023 #12 ProximusTwo dedi: B650E Steel Legend'den daha düşük bir anakarta aynı parayı vermişsiniz. Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Ne acidan daha dusuk hocam? Arada gercekten degecek farklar var mi cunku benim icin gorunusu de cok onemliydi ve bu daha iyi duruyordu.
ProximusTwo dedi: B650E Steel Legend'den daha düşük bir anakarta aynı parayı vermişsiniz. Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Ne acidan daha dusuk hocam? Arada gercekten degecek farklar var mi cunku benim icin gorunusu de cok onemliydi ve bu daha iyi duruyordu.
ProximusTwo Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 13.561 Makaleler 13 Çözümler 93 10 Aralık 2023 #13 yigitrocks dedi: Ne acidan daha dusuk hocam? Arada gercekten degecek farklar var mi cunku benim icin gorunusu de cok onemliydi ve bu daha iyi duruyordu. Genişletmek için tıkla... Faz değeri daha iyi AsRock'un. Pek sorun olmaz. Hayırlı olsun.
yigitrocks dedi: Ne acidan daha dusuk hocam? Arada gercekten degecek farklar var mi cunku benim icin gorunusu de cok onemliydi ve bu daha iyi duruyordu. Genişletmek için tıkla... Faz değeri daha iyi AsRock'un. Pek sorun olmaz. Hayırlı olsun.
yigitrocks Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2018 Mesajlar 2.351 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2023 #14 ProximusTwo dedi: Faz değeri daha iyi AsRock'un. Pek sorun olmaz. Hayırlı olsunç. Genişletmek için tıkla... Tesekkurler hocam.
ProximusTwo dedi: Faz değeri daha iyi AsRock'un. Pek sorun olmaz. Hayırlı olsunç. Genişletmek için tıkla... Tesekkurler hocam.