Lextro31 Decapat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 80 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2024 #11 muhittin uzun dedi: XPG almayi düşünüyordum ama bariz Corsair kalitesi icin ekstra bütçe çıkarabilirim. Genişletmek için tıkla... Corsair'i bilmeyen yoktur diye düşünüyorum. Bir kere alıyorsun, tabii eğer yılda bir upgrade yapmıyor isen. Bence almışken Corsair önerimdir.
muhittin uzun dedi: XPG almayi düşünüyordum ama bariz Corsair kalitesi icin ekstra bütçe çıkarabilirim. Genişletmek için tıkla... Corsair'i bilmeyen yoktur diye düşünüyorum. Bir kere alıyorsun, tabii eğer yılda bir upgrade yapmıyor isen. Bence almışken Corsair önerimdir.
M muhittin uzun Centipat Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2024 #12 Lextro31 dedi: Corsair'i bilmeyen yoktur diye düşünüyorum. Bir kere alıyorsun, tabii eğer yılda bir upgrade yapmıyor isen. Bence almışken Corsair önerimdir. Genişletmek için tıkla... 8 yıllık laptopumdan sonra ilk kez masaüstü diziyorum nefes alamayana kadar kullanırım muhtemelen.
Lextro31 dedi: Corsair'i bilmeyen yoktur diye düşünüyorum. Bir kere alıyorsun, tabii eğer yılda bir upgrade yapmıyor isen. Bence almışken Corsair önerimdir. Genişletmek için tıkla... 8 yıllık laptopumdan sonra ilk kez masaüstü diziyorum nefes alamayana kadar kullanırım muhtemelen.
Lextro31 Decapat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 80 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2024 #13 muhittin uzun dedi: 8 yıllık laptopumdan sonra ilk kez masaüstü diziyorum nefes alamayana kadar kullanırım muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun umarım güzel günlerde kullanırsın.
muhittin uzun dedi: 8 yıllık laptopumdan sonra ilk kez masaüstü diziyorum nefes alamayana kadar kullanırım muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun umarım güzel günlerde kullanırsın.
M muhittin uzun Centipat Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2024 #14 Lextro31 dedi: Hayırlı olsun umarım güzel günlerde kullanırsın. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
Lextro31 dedi: Hayırlı olsun umarım güzel günlerde kullanırsın. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.