DDR5 RAM 5600 MHz ama 2800'de çalışıyor

Szeptyckietra

Hectopat
Daha fazla  
HP Victus 16 S1019NT modelini satın aldım 1 hafta önce performansı biraz düşük geldi CPU Z yükledim RAM kısmına geldiğimde RAM'lar 2800 MHz de çalıştığını gösterdi bunu nasıl 5600'e çıkartabilirim?
Özellikleri:
AMD Ryzen 7 8845 HS.
NVIDIA RTX 4060.
RAM 16 GB 5600 MHz.

Son düzenleyen: Moderatör:

2 ile çarpmanız gerekiyor.Yani 5600 ile çalışıyor demek.Emin olmak için görev yöneticisinden performans - bellek kısmına gelip kontrol edebilirsiniz.Hız kısmında mhz yazıyr.

2 ile çarpmanız gerekiyor. Yani 5600 ile çalışıyor demek. Emin olmak için Görev Yöneticisi'nden performans - bellek kısmına gelip kontrol edebilirsiniz. Hız kısmında MHz yazıyr.

Hocam resim yükledim böyle yazıyor.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-11-08 144546.png
    11,1 KB · Görüntüleme: 113
Hocam resim yükledim böyle yazıyor.

Görev yönetisinden de bakabilirsiniz ya da komut istemi(CMD) açıp bu kodu yazarsanız çıkan hız sizin RAM MHz demektir. Edit: Wmic memorychip get Speed yazıp sonra enter basın.

Hocam wmic komutu çalışmıyor.
Görev yönetisinden de bakabilirsiniz ya da komut istemi(CMD) açıp bu kodu yazarsanız çıkan hız sizin RAM MHz demektir. Edit: Wmic memorychip get Speed yazıp sonra enter basın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…