DDR5 RAM önerisi

Liveria

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba

MSI B650P anakartim ve Ryzen 5 7600X işlemcim var.

Bu sistem için 2 tur RAM arasında kaldım.
1- Kingston Furybeast 8 GB 6000 Mhz DDR5 KF560C40BB/8 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

2-

Hangi RAM'i almamı önerirsiniz?

RGB'li model ile arasında bir fark var mi?

8x4 mu yoksa 2x16 mi? Aradığım RAM AMD Expo uyumlu olmalı ve OC edilebilmeli.

Merhaba

MSI B650P anakartim ve Ryzen 5 7600X işlemcim var.

Bu sistem için 2 tur RAM arasında kaldım.
1- Kingston Furybeast 8 GB 6000 Mhz DDR5 KF560C40BB/8 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

2-

Hangi RAM'i almamı önerirsiniz?

RGB'li model ile arasında bir fark var mi?

8x4 mu yoksa 2x16 mi? Aradığım RAM AMD Expo uyumlu olmalı ve OC edilebilmeli.
1. çok daha iyi.

Ben şahsen bunları almayı düşünüyorum. DDR5 İçin Çift kanal tek kanal pek önemli değil ve fark ettirmiyor diye biiliyorum.
Hocam neden bu ürünü seçtiniz? Oc edilir mi? Amd Expo uyumu var mı?

@deadfellow hocam siz ne önerirsiniz?

Son düzenleme:
Bunda Samsung b die çip var yanı ortalama seviyede. Kingston 5600C40 RAM de ise hynix m var.
Hangi DDR5 kitte ne tür çip çıkıyor bununla alakalı toplu bir rehber ya da inceleme var mı hocam bildiğiniz?

Hocam neden bu ürünü seçtiniz? Oc edilir mi? Amd Expo uyumu var mı?

@deadfellow hocam siz ne önerirsiniz?
Yüksek frekanslı olarak uygun fiyatlı olduğu için düşündüm hocam ama neden seçtim bende tam bilmiyorum.:) Aldığım RAM de frekans ve CL değerleriyle ufak voltaj arttırarak çok rahat oynayabilmem lazım. Yani OC kapasitesi bayağı iyi çipi olan bir RAM arıyorum bende. Bu kit ve varyantlarında Hynix çip varmış galiba ve yorumlarda çok iyi OC olduğu yazılmış ama TR de bulamadım.

Son düzenleme:
Hangi DDR5 kitte ne tür çip çıkıyor bununla alakalı toplu bir rehber ya da inceleme var mı hocam bildiğiniz?

Yüksek frekanslı olarak uygun fiyatlı olduğu için düşündüm hocam ama neden seçtim bende tam bilmiyorum.:) Aldığım RAM de frekans ve CL değerleriyle ufak voltaj arttırarak çok rahat oynayabilmem lazım. Yani OC kapasitesi bayağı iyi çipi olan bir RAM arıyorum bende. Bu kit ve varyantlarında Hynix çip varmış galiba ve yorumlarda çok iyi OC olduğu yazılmış ama TR de bulamadım.
Kingston FURY Beast Expo 32GB DDR5 5600MHz CL36 Performans Rami Kit (2x16GB) - KF556C36BBEK2-32
Bu ramleri buldum hocam sanırım. Ama tabi 6400 değil OC ile acaba 6200 mhz yapılık CL değeri 28 e çekilebilir mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı