DDR5 RAM’lerin İlk Hız Aşırtma Rekoru XPG’nin Oldu

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
xpg-logo.png

Şirketin hız aşırtma deneylerini gerçekleştiren XPG Overclocking Lab birimi dünyada bir ilke imza atarak DDR5 bellekleri 8188MT/s hızda çalıştırmayı başardı Oyuncular, esporcular ve teknoloji meraklıları için hazır sistemler, bileşenler ve çevre birimleri üreten XPG, bugün yaptığı bir açıklamayla hız aşırtma deneyleri yapan birimi XPG Overclocking Lab’in (XOCL), şirketin piyasaya çıkacak yeni nesil DDR5 belleklerini 8188MT/s (megatransfer / saniye) […]

Devamı: DDR5 RAM’lerin İlk Hız Aşırtma Rekoru XPG’nin Oldu
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Neden hocam ben Pylon PSU almayı düşünüyordum XPG ürünlerini genel olarak seviyorum ben ama pek bilgili değilim açıkçası.

XPG genel anlamda kaliteli bir alt markadır.

Neden hocam ben Pylon PSU almayı düşünüyordum XPG ürünlerini genel olarak seviyorum ben ama pek bilgili değilim açıkçası.

Hakkında kötü veya iyi bir şey duymadım. Pek popüler de değil. O yüzden mesafeliyim. Ama ilk bunlar başarmışsa, demek ki kaliteli iş yapıyorlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı