egod Centipat Katılım 19 Haziran 2024 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2024 #11 Einstein dedi: BIOS güncel değilse BIOS güncelleyin. Genişletmek için tıkla... Güncel hocam.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.915 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2024 #12 egod dedi: Güncel hocam. Genişletmek için tıkla... Sistemde kaç adet disk var? Kaspersky'i başlangıç uygulamalarından devre dışı bırakın.
egod dedi: Güncel hocam. Genişletmek için tıkla... Sistemde kaç adet disk var? Kaspersky'i başlangıç uygulamalarından devre dışı bırakın.
egod Centipat Katılım 19 Haziran 2024 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2024 #13 Einstein dedi: Sistemde kaç adet disk var? Kaspersky'i başlangıç uygulamalarından devre dışı bırakın. Genişletmek için tıkla... Disk derken hocam?
Einstein dedi: Sistemde kaç adet disk var? Kaspersky'i başlangıç uygulamalarından devre dışı bırakın. Genişletmek için tıkla... Disk derken hocam?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.915 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2024 #14 egod dedi: Disk derken hocam? Genişletmek için tıkla... Disk olarak sadece SSD mi var?
egod Centipat Katılım 19 Haziran 2024 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2024 #15 Einstein dedi: Disk olarak sadece SSD mi var? Genişletmek için tıkla... Tek ssd var d ve c diye ayırmadım
Einstein dedi: Disk olarak sadece SSD mi var? Genişletmek için tıkla... Tek ssd var d ve c diye ayırmadım
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.915 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2024 #16 egod dedi: Tek SSD var D ve C diye ayırmadım. Genişletmek için tıkla... Kaspersky'i başlangıç uygulamalarından devre dışı bırakıp dener misin?
egod dedi: Tek SSD var D ve C diye ayırmadım. Genişletmek için tıkla... Kaspersky'i başlangıç uygulamalarından devre dışı bırakıp dener misin?
egod Centipat Katılım 19 Haziran 2024 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2024 #17 Einstein dedi: Kaspersky'i başlangıç uygulamalarından devre dışı bırakıp dener misin? Genişletmek için tıkla... 30sn hocam
Einstein dedi: Kaspersky'i başlangıç uygulamalarından devre dışı bırakıp dener misin? Genişletmek için tıkla... 30sn hocam