Yukarıda belirttiğim gibi beyaz bir sistem toplamaya başladım çoğu bileşene karar verdim fakat anakarta karar veremedim. Beyaz ve fiyat performans olarak iyi olan Wi-Fi destekli bir anakart önerisi olan var mı? Bütçem 8-9 arası ama daha ucuz olursa daha iyi olur.
Gigabyte anakartlarda Eagle(giriş) - Gaming(orta) - Aorus(üst) diye gider. VRM pperformansları arasında çok fark var. B650 olanda istediğiniz işlemciyi tak çalıştır gık demek fakat eagle sıcak çalışan basit çözüme sahip.
Gigabyte anakartlarda Eagle(giriş) - Gaming(orta) - Aorus(üst) diye gider. VRM pperformansları arasında çok fark var. B650 olanda istediğiniz işlemciyi tak çalıştır gık demek fakat eagle sıcak çalışan basit çözüme sahip.
sizce hangisini tercih etmeliyim çünkü aralarında çok fiyat farkı yok birde arkadaş bir anakart daha önermiş o üçünden hangisini tercih etsem daha iyi olur