DDR5 sistem önerisi

ZTRANCY

Femtopat
Daha fazla  
"DDR4 sistemimi elden çıkarttım. Elimde 14K civarı bir fiyat var. Üstüne ben de ekleyeceğim. Ocak ayından sonra mı toplamak mantıklı olur, yoksa 2 ay içerisinde bitirmek mi? Oynadığım oyunlar genellikle MMORPG ve hikaye bazlı oyunlar. Valorant'ı bıraktım. Intel mi seçmeliyim, AMD mi?

Yardımcı olursanız çok sevinirim."

Öncelikle beklemenin bir manası yok fiyatların düştüğü falan yok şimdilik. Oyun için AMD daha iyidir genellikle ama tabii Full bir genelleme yapamayız. PC Hocası diye bir kanal var çok iyi F/P sistemler yapıyor takip etmeni öneririm

Öncelikle beklemenin bir manası yok fiyatların düştüğü falan yok şimdilik. Oyun için AMD daha iyidir genellikle ama tabii Full bir genelleme yapamayız. PC Hocası diye bir kanal var çok iyi F/P sistemler yapıyor takip etmeni öneririm.

Aklıma takılan bir diğer soru da: İkinci el mantıklı mı? Günümüzde kanalların paylaştığı sistemlerde genelde giriş seviyesi parçalar kullanılıyor. Ne düşünüyorsun bunun için?

Aklıma takılan bir diğer soru da: İkinci el mantıklı mı? Günümüzde kanalların paylaştığı sistemlerde genelde giriş seviyesi parçalar kullanılıyor. Ne düşünüyorsun bunun için?

Aslında bütçe 20 altı ise 2. ele yönelmek daha mantıklı ama tabii tek tek bulmak meşakkatli oluyor. Bence bütçeyi 20 üstüne çıkarıp 0 almak en mantıklı gayet her oyunu oyanatacak bir PC alabilirsin

Technopat Haberler

Geri
Yukarı