DDR5 Sistem önerisi

JuresK

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Hemşire

Hocamlar merhaba şu anda elimdeki sistemi komple satıp sıfırdan DDR5 bir sistem dizmek istiyorum bu civarlarda. Sizin de önerdiğiniz şeyler olursa aşağıda belirtirseniz çok memnun olurum.

Hocamlar merhaba şu anda elimdeki sistemi komple satıp sıfırdan DDR5 bir sistem dizmek istiyorum bu civarlarda. Sizin de önerdiğiniz şeyler olursa aşağıda belirtirseniz çok memnun olurum.
Maksimum bütçeniz nedir?

Ekran kartı olarak oyun için kullanılacaksa RX 9070 XT öneririm.

Yani milletin işi gücü yok, tek tek parçaların fiyatlarına bakıp, hesap makinesi açıp onu toplamakla mı uğraşacak? Bütçenizi yazsanız ya kısaca.
Siz hesaplayabilir misiniz?
Monitörsüz 95.000

Ekran kartı olarak oyun için kullanılacaksa RX 9070 XT öneririm.
Hocam şu anda da AMD ekran kartı kullanıyorum Nvidia'ya geçmek istedim çoğu kişi de tavsiye etti fakat internette 9070 XT hakkında birçok sıkıntı olduğunu duyduktan sonra 5070'e geçme kararı aldım oyunları 2K oynayacağım.

Monitörsüz 95.000

Hocam şu anda da AMD ekran kartı kullanıyorum Nvidia'ya geçmek istedim çoğu kişi de tavsiye etti fakat internette 9070 XT hakkında birçok sıkıntı olduğunu duyduktan sonra 5070'e geçme kararı aldım oyunları 2K oynayacağım.
9070 XT hakkında ne sıkıntı varmış mesela?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı