DDR5 sistem vs DDR4 sistem

EnesK01

Decapat
Cevaplar için teşekkürler iyi akşamlar.

Son düzenleme:
ddr5 tavsiye ederim, onu daha açık kesinlikle. Ekipmanları değişip 30k ver be hocam kaç kez alicaksin sanki, 2.sistemdeki ssd ilerde değişir veya yenisini takarsın o konuda derdin olmasın.

GIGABYTE G27F 27" IPS FHD Flat RGB 1ms 144Hz
Monitor tercihinizi begenemedim fakat göz sıkıntınız varsa ayrı tabii. Bunlara da bakabilirsiniz.

ddr5 tavsiye ederim, onu daha açık kesinlikle. Ekipmanları değişip 30k ver be hocam kaç kez alicaksin sanki, 2.sistemdeki ssd ilerde değişir veya yenisini takarsın o konuda derdin olmasın.
Ya ekipmanlar halledilir hocam da öylesine yazdım zaten. Klavyeyi ablam kullanıyor memnun. Mouse bayadır aklımda ama kulaklık konusunda muhtemelen bluetooth kulak içi olur. Terletiyor alerji vesaire yapıyor kulakustulerin hepsi. Önerin varsa ekipmanlar konusunda duymak isterim tabii.

Toplayan kişi ya da sen DDR5 bellekleri tam uyumlu ve doğru bir şekilde ayarlamalarını yapabilirseniz harika. DDR4'e göre %50 daha performanslı olduğu ifade ediliyor (ben hiçbir şey farketmedim). Yoksa MHz düşüreyim, voltaj ayarlayayım, onu çıkarıp bunu takayım, mavi ekran verdi başa döneyim gibi dertlerle uğraşırsınız.

Klavye için bu ürünü, kulaklık için bu ürünü öneririm. Klavye piyasadaki bu fiyata bulabileceğiniz en kaliteli klavyedir. Yalnız tek bir sorunu var stoğu Ekim ayının başında yenilenecek. Kulaklığı ise 3 yıldır sıkıntısız ve sorunsuz kullandığım için önerebiliyorum. Hatta bu yıl kardeşime de bir adet satın aldım çok memnun olduğum için. Ayrıca tabii ki de sizin ekonomik durumunuz hakkında yorum yapma hakkım olmadığını biliyorum fakat 25,000₺ yerine 28,000-29,000₺ verme durumunuz varsa (taksitle olsa bile) kesinlikle vermenizi tavsiye ederim. Birkaç bin Türk lirası için daha kötü tercihler yapmanızı tavsiye etmem. Aklınızda kalıp canınızı sıkacağına masanızda kalsın içiniz rahat olsun. Klavye ve kulaklık önerimi lütfen dikkate alın pişman olmayacağınızdan adım gibi eminim. JamesDonkey ve Rampage ürünleri maalesef 5 ila 10 dolar arasında üretilen ürünler olduğu için çok sık arıza yapıp garantiyle uğraştırarak insanın canını sıkabiliyor. Hatta erkenden tamamen bozulup aldığına pişman ettiriyor. Google'a Rampage ve JamesDonkey şikayet var yazarsanız yüzlerce şikayeti kendiniz bizzat gözlerinizle görebilirsiniz. İnşallah her şey dilediğiniz gibi olur, iyi günler dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…