DDR5 sistem yavaş boot ediliyor

tugrul420

Kilopat
Merhaba, MSI Pro Z790-A Max model anakartta yavaş boot sorunu yaşıyorum. Sistem yaklaşık 3 dakikada açılıyor. Anakartı kurcaladım ancak Memory context restore ayarını bulamadım. Desteğinizi rica ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, MSI Pro Z790-A Max model anakartta yavaş boot sorunu yaşıyorum. Sistem yaklaşık 3 dakikada açılıyor. Anakartı kurcaladım ancak Memory context restore ayarını bulamadım. Desteğinizi rica ederim.
XMP ya da D.O.C.P açık mı? ikisi de aynı işlevi görüyor ve sistem boot baya yavaşlıyor.

Anakarttaki Fast boot özelliğini açabilirisiniz.

Sistemde Samsung 980 PRO m2 ssd mevcut. Xmp açtığımda mhz hatası veriyor. Diğer sistemlerimde memory context restore açınca sorunu çözmüştüm ancak bu anakartta bulamadım. Fast boot açık bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…