O OksiDat Hectopat Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 196 Çözümler 1 23 Mayıs 2022 #11 XPLSG dedi: 24 yapabilirsin o zaman neredeyse her şeye yeter DDR5 zaten Dual channel işini tek bir modül üzerinden yapabiliyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Bende öyle biliyordum ama çoğu yerde Single yerine Dual yapmam gerektiğini falan okudum.
XPLSG dedi: 24 yapabilirsin o zaman neredeyse her şeye yeter DDR5 zaten Dual channel işini tek bir modül üzerinden yapabiliyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Bende öyle biliyordum ama çoğu yerde Single yerine Dual yapmam gerektiğini falan okudum.
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.328 Makaleler 8 Çözümler 179 23 Mayıs 2022 #12 OksiDat dedi: Bende öyle biliyordum ama çoğu yerde Single yerine Dual yapmam gerektiğini falan okudum. Genişletmek için tıkla... O DDR4 veya daha düşük sistemler için. DDR5'te böyle bir gereksinim yok.
OksiDat dedi: Bende öyle biliyordum ama çoğu yerde Single yerine Dual yapmam gerektiğini falan okudum. Genişletmek için tıkla... O DDR4 veya daha düşük sistemler için. DDR5'te böyle bir gereksinim yok.