Çözüldü DDU açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Emir Yazıcı

Megapat
Daha fazla  
DDU ile ekran kartı sürücümü kaldırmak istedim indirdim fakat süreç şöyle çift tıklıyorum>extract>auto rename all> ve kapanıyor sonra hiçbir şey açılmıyor.

Çözüm
Hocam ilk önce buradan indirin:
Daha sonrasında dosyayı çalıştırın;

Sonrasında burada bir dosya konumu seçin ve "Extract" butonuna tıklayın sonrasında çıkarttığınız dosya konumuna gidin;

Burada DDU v18.0.3.7 klasörüne girin;

Çift tıklama ile Display Driver Uninstaller dosyasını çalıştırın;

Çıkan uyarıya Tamam deyin ardından böyle bir ekran çıkacaktır;

Alt kısımdan "Kapat" butonuna tıklayın yine bir uyarı çıkacaktır;

Buna da tamam deyin ve işaretlediğim kısımdan Cihazı seç kısmından Ekran kartını GPU cihazı seç kısmından ekran kartı markanı seçtikten sonra üst tarafta (işaretlediğim kısım) "Temizlendikten Sonra Yeniden Başlat" kısmına tıkla ve cihazın yeniden başlayacaktır yeniden başladıktan sonra sonra sürücünü yükleyebilirsin.

Hocam ne oldu? Çözüldü mü?
Hocam ilk önce buradan indirin:
Daha sonrasında dosyayı çalıştırın;

Sonrasında burada bir dosya konumu seçin ve "Extract" butonuna tıklayın sonrasında çıkarttığınız dosya konumuna gidin;

Burada DDU v18.0.3.7 klasörüne girin;

Çift tıklama ile Display Driver Uninstaller dosyasını çalıştırın;

Çıkan uyarıya Tamam deyin ardından böyle bir ekran çıkacaktır;

Alt kısımdan "Kapat" butonuna tıklayın yine bir uyarı çıkacaktır;

Buna da tamam deyin ve işaretlediğim kısımdan Cihazı seç kısmından Ekran kartını GPU cihazı seç kısmından ekran kartı markanı seçtikten sonra üst tarafta (işaretlediğim kısım) "Temizlendikten Sonra Yeniden Başlat" kısmına tıkla ve cihazın yeniden başlayacaktır yeniden başladıktan sonra sonra sürücünü yükleyebilirsin.

Hocam ne oldu? Çözüldü mü?

Çözüm
Teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…