Zefrox Hectopat Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2020 #1 DDU ile sürücü kaldırmak istiyorum fakat DDU açılmıyor. Açmaya çalıştığımda ekrana hiçbir şey gelmiyor. Yardım ederseniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mart 2020
DDU ile sürücü kaldırmak istiyorum fakat DDU açılmıyor. Açmaya çalıştığımda ekrana hiçbir şey gelmiyor. Yardım ederseniz sevinirim.
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 28 Mart 2020 #2 Güvenli mod üzerinde deneyin.
E emreji61 Kilopat Katılım 22 Şubat 2019 Mesajlar 412 Çözümler 2 28 Mart 2020 #3 DDU.exe RAR arşivden çıkarp masaütsüne atın. Sonra çalıştırın.
Zefrox Hectopat Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2020 #4 24099 dedi: Güvenli mod üzerinde deneyin Genişletmek için tıkla... Yok kanka olmadı. emreji61 dedi: DDU.exe RAR arşivden çıkarp masaütsüne atın. Sonra çalıştırın. Genişletmek için tıkla... olmadı aga
24099 dedi: Güvenli mod üzerinde deneyin Genişletmek için tıkla... Yok kanka olmadı. emreji61 dedi: DDU.exe RAR arşivden çıkarp masaütsüne atın. Sonra çalıştırın. Genişletmek için tıkla... olmadı aga
M MY7 Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2021 #5 Zefrox dedi: DDU ile sürücü kaldırmak istiyorum fakat DDU açılmıyor. Açmaya çalıştığımda ekrana hiçbir şey gelmiyor. Yardım ederseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Zefrox dedi: DDU ile sürücü kaldırmak istiyorum fakat DDU açılmıyor. Açmaya çalıştığımda ekrana hiçbir şey gelmiyor. . Genişletmek için tıkla... Usta zaman geçmiş biraz lakin aynı sorun bende de var 2 3 yerden indirdim bir türlü kurulum yapmıyor tıklıyorum ekran a hiçbir şey açılmıyor.
Zefrox dedi: DDU ile sürücü kaldırmak istiyorum fakat DDU açılmıyor. Açmaya çalıştığımda ekrana hiçbir şey gelmiyor. Yardım ederseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Zefrox dedi: DDU ile sürücü kaldırmak istiyorum fakat DDU açılmıyor. Açmaya çalıştığımda ekrana hiçbir şey gelmiyor. . Genişletmek için tıkla... Usta zaman geçmiş biraz lakin aynı sorun bende de var 2 3 yerden indirdim bir türlü kurulum yapmıyor tıklıyorum ekran a hiçbir şey açılmıyor.