DDU güvenli modda açılmıyor

AlperenS

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Öncelikle iyi forumlar arkadaşlar, bilgisayarımda bir takım problemler yaşadım ve ekran kartlarını sıfırdan yüklemek için DDU indirdim fakat bilgisayar güvenli moddayken DDU açılmıyor ve hata veriyor. Ne yapabilirim bilmiyorum. Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz? Bilgisayarım HP Pavilion G6 2204ST.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aldığın hata bu şekilde ise;
s1.PNG

Yenisini indir, eksik veya bozuk dosya indirmiş olabilirsin, ayrıca ZIP içinden çıkarırken normal mod da çıkar, sonra güvenli mod da programı "Yönetici" olarak çalıştır.

İndirdim güvenli modda hala açılmıyor.

Ben çözümünü buldum, DDU açtıktan sonra, en altta gelişmiş seçenekler var orada başlangıçta güvenli mod kutusu göster tikini işaretleyin, sonra uygulamayı kapatıp tekrar açın uygulama açıldığında karşına başlatma seçeneği çıkacak orada güvenli mod seçeneğini işaretleyip güvenli modda tekrar başlat kutusuna tıklayın. Ve bilgisayar güvenli modda tekrar açıldığında DDU otomatik olarak ekrana gelecektir sonra yapmak istediğin işlemleri yapabilirsin.

Ben çözümünü buldum, DDU açtıktan sonra, en altta gelişmiş seçenekler var orada başlangıçta güvenli mod kutusu göster tikini işaretleyin, sonra uygulamayı kapatıp tekrar açın uygulama açıldığında karşına başlatma seçeneği çıkacak orada güvenli mod seçeneğini işaretleyip güvenli modda tekrar başlat kutusuna tıklayın. Ve bilgisayar güvenli modda tekrar açıldığında DDU otomatik olarak ekrana gelecektir sonra yapmak istediğin işlemleri yapabilirsin.

Hocam ne yazık ki bu da çözüm olmadı. hala aynı sıkıntı var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı