A ahmet46vr Decapat Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 37 17 Mayıs 2020 #1 Merhaba ekran kartım bozuk olduğu için DDU ile sildim şimdi kurulumunu nasıl yapmalıyım? Ekran kartım AMD.
Merhaba ekran kartım bozuk olduğu için DDU ile sildim şimdi kurulumunu nasıl yapmalıyım? Ekran kartım AMD.
GhosT1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 1.490 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2020 #2 Modeli nedir modeline göre sürücü yüklemelisiniz. Artı 0 Eksi
KS KS A ahmet46vr Decapat Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 37 17 Mayıs 2020 #3 GhosT1 dedi: Modeli nedir modeline göre sürücü yüklemelisiniz. Genişletmek için tıkla... Silince Microsoft temel görüntü bağdaştırıcısı yazmış ne yapmam lazım. Artı 0 Eksi
GhosT1 dedi: Modeli nedir modeline göre sürücü yüklemelisiniz. Genişletmek için tıkla... Silince Microsoft temel görüntü bağdaştırıcısı yazmış ne yapmam lazım.
GhosT1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 1.490 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2020 #4 ahmet46vr dedi: Silince Microsoft temel görüntü bağdaştırıcısı yazmış ne yapmam lazım. Genişletmek için tıkla... Sürücü yüklemen lazım. Ekran kartı modeli söylersen daha kolay yardım edebiliriz. Artı 0 Eksi
ahmet46vr dedi: Silince Microsoft temel görüntü bağdaştırıcısı yazmış ne yapmam lazım. Genişletmek için tıkla... Sürücü yüklemen lazım. Ekran kartı modeli söylersen daha kolay yardım edebiliriz.
KS KS A ahmet46vr Decapat Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 37 17 Mayıs 2020 #5 GhosT1 dedi: Sürücü yüklemen lazım. Ekran kartı modeli söylersen daha kolay yardım edebiliriz. Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisinde Microsoft temel görüntü bağdaştırıcısı yazıyor ne yapabilirim? Artı 0 Eksi
GhosT1 dedi: Sürücü yüklemen lazım. Ekran kartı modeli söylersen daha kolay yardım edebiliriz. Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisinde Microsoft temel görüntü bağdaştırıcısı yazıyor ne yapabilirim?
TheTrickesterGod Centipat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 460 Çözümler 5 17 Mayıs 2020 #6 ahmet46vr dedi: Merhaba ekran kartım bozuk olduğu için DDU ile sildim şimdi kurulumunu nasıl yapmalıyım? Ekran kartım AMD. Genişletmek için tıkla... https://drivers.amd.com/drivers/ins...nalin-2020-20.4.2-minimalsetup-200423_web.exe bunu indiriyorsun güzel kardeşim. Kuruyorsun sonra ekran kartını otomatik bulacaktır. Sen son sürümü indir kurulumu otomatik yapıyor hayırlı akşamlar. Artı 0 Eksi
ahmet46vr dedi: Merhaba ekran kartım bozuk olduğu için DDU ile sildim şimdi kurulumunu nasıl yapmalıyım? Ekran kartım AMD. Genişletmek için tıkla... https://drivers.amd.com/drivers/ins...nalin-2020-20.4.2-minimalsetup-200423_web.exe bunu indiriyorsun güzel kardeşim. Kuruyorsun sonra ekran kartını otomatik bulacaktır. Sen son sürümü indir kurulumu otomatik yapıyor hayırlı akşamlar.
KS KS A ahmet46vr Decapat Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 37 17 Mayıs 2020 #7 TheTrickesterGod dedi: https://drivers.amd.com/drivers/ins...nalin-2020-20.4.2-minimalsetup-200423_web.exe bunu indiriyorsun güzel kardeşim. Kuruyorsun sonra ekran kartını otomatik bulacaktır. Sen son sürümü indir kurulumu otomatik yapıyor hayırlı akşamlar. Genişletmek için tıkla... Bir şey diyeceğim az önceki yazdığım şeyden sonra bilgisayar kilitlendi bende mobilden yazıyorum ne yapmam gerek. Kilitlendi derken dondu yani. Artı 0 Eksi
TheTrickesterGod dedi: https://drivers.amd.com/drivers/ins...nalin-2020-20.4.2-minimalsetup-200423_web.exe bunu indiriyorsun güzel kardeşim. Kuruyorsun sonra ekran kartını otomatik bulacaktır. Sen son sürümü indir kurulumu otomatik yapıyor hayırlı akşamlar. Genişletmek için tıkla... Bir şey diyeceğim az önceki yazdığım şeyden sonra bilgisayar kilitlendi bende mobilden yazıyorum ne yapmam gerek. Kilitlendi derken dondu yani.
TheTrickesterGod Centipat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 460 Çözümler 5 17 Mayıs 2020 #8 ahmet46vr dedi: Bir şey diyeceğim az önceki yazdığım şeyden sonra bilgisayar kilitlendi bende mobilden yazıyorum ne yapmam gerek. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar kitlendi derken ne oldu tam anlatır mısınız? Ona göre bir çözüm üretelim. Artı 0 Eksi
ahmet46vr dedi: Bir şey diyeceğim az önceki yazdığım şeyden sonra bilgisayar kilitlendi bende mobilden yazıyorum ne yapmam gerek. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar kitlendi derken ne oldu tam anlatır mısınız? Ona göre bir çözüm üretelim.
GhosT1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 1.490 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2020 #9 Reset attınız mı? Format atabilirsiniz devam ediyorsa. Artı 0 Eksi
KS KS A ahmet46vr Decapat Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 37 17 Mayıs 2020 #10 GhosT1 dedi: Reset attınız mı? Format atabilirsiniz devam ediyorsa. Genişletmek için tıkla... Bu ayın 13 nde yaptığım bir geri yükleme noktası vardı onu başlattım inşallah olur. Artı 0 Eksi
GhosT1 dedi: Reset attınız mı? Format atabilirsiniz devam ediyorsa. Genişletmek için tıkla... Bu ayın 13 nde yaptığım bir geri yükleme noktası vardı onu başlattım inşallah olur.