A ahmet46vr Decapat Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 37 17 Mayıs 2020 #1 Merhaba ekran kartım bozuk olduğu için DDU ile sildim şimdi kurulumunu nasıl yapmalıyım? Ekran kartım AMD.
Merhaba ekran kartım bozuk olduğu için DDU ile sildim şimdi kurulumunu nasıl yapmalıyım? Ekran kartım AMD.
TheTrickesterGod Centipat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 460 Çözümler 5 17 Mayıs 2020 #11 ahmet46vr dedi: Bu ayın 13 nde yaptığım bir geri yükleme noktası vardı onu başlattım inşallah olur. Genişletmek için tıkla... Yükleyin sonucu söyleyin ona göre yardımcı oluruz. Artı 0 Eksi
ahmet46vr dedi: Bu ayın 13 nde yaptığım bir geri yükleme noktası vardı onu başlattım inşallah olur. Genişletmek için tıkla... Yükleyin sonucu söyleyin ona göre yardımcı oluruz.
KS KS A ahmet46vr Decapat Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 37 17 Mayıs 2020 #12 TheTrickesterGod dedi: Bilgisayar kitlendi derken ne oldu tam anlatır mısınız? Ona göre bir çözüm üretelim. Genişletmek için tıkla... Dondu siteye bakarken bende güç tuşundan kapattım bu ayın 13'ünde yaptığım geri yükleme noktasına dönmeye çalışıyorum. TheTrickesterGod dedi: Yükleyin sonucu söyleyin ona göre yardımcı oluruz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. TheTrickesterGod dedi: Yükleyin sonucu söyleyin ona göre yardımcı oluruz. Genişletmek için tıkla... Şu anda bilgisayar güzel ve sıkıntısız bir biçimde çalışıyor. TheTrickesterGod dedi: Yükleyin sonucu söyleyin ona göre yardımcı oluruz. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı kapatacağım şimdi biraz ısınmış dinlensin. TheTrickesterGod dedi: Yükleyin sonucu söyleyin ona göre yardımcı oluruz. Genişletmek için tıkla... Şimdi sistem geri yükleme yaptığım için DDU ile yaptığım işlem hiç oldu şimdi tekrar mı yapmam gerek? Son düzenleme: 17 Mayıs 2020 Artı 0 Eksi
TheTrickesterGod dedi: Bilgisayar kitlendi derken ne oldu tam anlatır mısınız? Ona göre bir çözüm üretelim. Genişletmek için tıkla... Dondu siteye bakarken bende güç tuşundan kapattım bu ayın 13'ünde yaptığım geri yükleme noktasına dönmeye çalışıyorum. TheTrickesterGod dedi: Yükleyin sonucu söyleyin ona göre yardımcı oluruz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. TheTrickesterGod dedi: Yükleyin sonucu söyleyin ona göre yardımcı oluruz. Genişletmek için tıkla... Şu anda bilgisayar güzel ve sıkıntısız bir biçimde çalışıyor. TheTrickesterGod dedi: Yükleyin sonucu söyleyin ona göre yardımcı oluruz. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı kapatacağım şimdi biraz ısınmış dinlensin. TheTrickesterGod dedi: Yükleyin sonucu söyleyin ona göre yardımcı oluruz. Genişletmek için tıkla... Şimdi sistem geri yükleme yaptığım için DDU ile yaptığım işlem hiç oldu şimdi tekrar mı yapmam gerek?