The Asmen Centipat Katılım 29 Temmuz 2024 Mesajlar 118 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran kartı: RTX4070 İşlemci: İ714700F Ram: 16GB SSD:1TB Kingston NV3 Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2025 #1 Arkadaşlar başlıkta da dediğim gibi sorun çıkar mı Black Screen'e düşüyordu. Ben de DDU ile sürücüleri silip tekrar yükledim ama şu an eski sürümde tekrar aynı hatayı alırım diye indirmedim en yeni sürücüleri.
Arkadaşlar başlıkta da dediğim gibi sorun çıkar mı Black Screen'e düşüyordu. Ben de DDU ile sürücüleri silip tekrar yükledim ama şu an eski sürümde tekrar aynı hatayı alırım diye indirmedim en yeni sürücüleri.
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.201 Makaleler 5 Çözümler 265 18 Mayıs 2025 #2 Tekrar aynı sorunu yaşamanız muhtemel. Mevcut sürümünüzde sistem stabilligini koruyorsa bir müddet daha kalmanızı öneririm.
Tekrar aynı sorunu yaşamanız muhtemel. Mevcut sürümünüzde sistem stabilligini koruyorsa bir müddet daha kalmanızı öneririm.
The Asmen Centipat Katılım 29 Temmuz 2024 Mesajlar 118 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran kartı: RTX4070 İşlemci: İ714700F Ram: 16GB SSD:1TB Kingston NV3 Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2025 #3 Sakuya Izayoi dedi: Tekrar aynı sorunu yaşamanız muhtemel. Mevcut sürümünüzde sistem stabilligini koruyorsa bir müddet daha kalmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.
Sakuya Izayoi dedi: Tekrar aynı sorunu yaşamanız muhtemel. Mevcut sürümünüzde sistem stabilligini koruyorsa bir müddet daha kalmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.