yusufefe190 Hectopat Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 173 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2024 #1 DDU ile tüm kutucukları işaretleyip temizledim ekran gitti, hiçbir şekilde gelmiyor. Farklı kartla açılıyor.
DDU ile tüm kutucukları işaretleyip temizledim ekran gitti, hiçbir şekilde gelmiyor. Farklı kartla açılıyor.
TeamOFMind Decipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 1.044 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2024 #2 yusufefe190 dedi: DDU ile tüm kutucukları işaretleyip temizledim ekran gitti, hiçbir şekilde gelmiyor. Farklı kartla açılıyor. Genişletmek için tıkla... Kartın grafik sürücüsünü de silmişsin anlaşılan. Başka kartı takıp grafk sürücüsü indir. Artı 0 Eksi
yusufefe190 dedi: DDU ile tüm kutucukları işaretleyip temizledim ekran gitti, hiçbir şekilde gelmiyor. Farklı kartla açılıyor. Genişletmek için tıkla... Kartın grafik sürücüsünü de silmişsin anlaşılan. Başka kartı takıp grafk sürücüsü indir.
ATTILA453 Hectopat Katılım 28 Nisan 2024 Mesajlar 2.152 Çözümler 62 30 Mayıs 2024 #3 yusufefe190 dedi: DDU ile tüm kutucukları işaretleyip temizledim ekran gitti, hiçbir şekilde gelmiyor. Farklı kartla açılıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam hepsini işaretleyip silmemeniz gerekirdi farklı kartla diğer kullandığınız kartın driverını yüklerseniz çalışır. Artı 0 Eksi
yusufefe190 dedi: DDU ile tüm kutucukları işaretleyip temizledim ekran gitti, hiçbir şekilde gelmiyor. Farklı kartla açılıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam hepsini işaretleyip silmemeniz gerekirdi farklı kartla diğer kullandığınız kartın driverını yüklerseniz çalışır.
aleksmc Kilopat Katılım 1 Şubat 2018 Mesajlar 2.374 Makaleler 4 Çözümler 8 30 Mayıs 2024 #4 Windows safe moda girin. Stock driverin silinmemiş olması lazım. Artı 0 Eksi
KS KS yusufefe190 Hectopat Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 173 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2024 #5 TeamOFMind dedi: Kartın grafik sürücüsünü de silmişsin anlaşılan. Başka kartı takıp grafk sürücüsü indir. Genişletmek için tıkla... Farklı kartla kendi kartımın sürücüsünü nasıl yükleyeceğim? Artı 0 Eksi
TeamOFMind dedi: Kartın grafik sürücüsünü de silmişsin anlaşılan. Başka kartı takıp grafk sürücüsü indir. Genişletmek için tıkla... Farklı kartla kendi kartımın sürücüsünü nasıl yükleyeceğim?
TeamOFMind Decipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 1.044 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2024 #6 yusufefe190 dedi: Farklı kartla kendi kartımın sürücüsünü nasıl yükleyeceğim? Genişletmek için tıkla... Sadece kurulumu indireceksin. Bu zarar vermez. Bende de Pusat klavye sürücüsü var mesela ama bende Pusat'ın P'si bile yok. Artı 0 Eksi
yusufefe190 dedi: Farklı kartla kendi kartımın sürücüsünü nasıl yükleyeceğim? Genişletmek için tıkla... Sadece kurulumu indireceksin. Bu zarar vermez. Bende de Pusat klavye sürücüsü var mesela ama bende Pusat'ın P'si bile yok.
KS KS yusufefe190 Hectopat Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 173 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2024 #7 TeamOFMind dedi: Sadece kurulumu indireceksin. Bu zarar vermez. Bende de Pusat klavye sürücüsü var mesela ama bende Pusat'ın P'si bile yok. Genişletmek için tıkla... O şekilde olmuyor desteklenen ekran kartı algılanamadı diyor. Artı 0 Eksi
TeamOFMind dedi: Sadece kurulumu indireceksin. Bu zarar vermez. Bende de Pusat klavye sürücüsü var mesela ama bende Pusat'ın P'si bile yok. Genişletmek için tıkla... O şekilde olmuyor desteklenen ekran kartı algılanamadı diyor.
TeamOFMind Decipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 1.044 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2024 #8 yusufefe190 dedi: O şekilde olmuyor desteklenen ekran kartı algılanamadı diyor. Genişletmek için tıkla... 2 ekran kartı takabilir misin? Artı 0 Eksi
yusufefe190 dedi: O şekilde olmuyor desteklenen ekran kartı algılanamadı diyor. Genişletmek için tıkla... 2 ekran kartı takabilir misin?