Temiz kurulumla formatı kastediyoruz.
Ekran kartı sürücüsünü kurarken temiz kurulum seçeneği varya yani illa edu ile kaldırmamıza gerek varmı yokda temiz kurulum seçeneğini seçmek yeterli mi?Dostum DDU ile ekran kartı sürücüsünü gerisinde bir şey kalmadan kökünden kaldırır temiz sürücü kurarsın.
Onun dışında temiz kurulum ile DDU Farkı nedir derken sorunuzu tam anlayamadım açıkçası.
Hocam şimdi DDU ile ekran kartı driverını kaldırıp tekrar kurmak ile ekran kartı sürücüsünü temiz kurulum izle kurmak aynı şey mi?Temiz kurulumla formatı kastediyoruz. DDU ile kaldırmak da ekran kartı sürücüsünü kökten kaldırmak demek oluyor.
Hocam şimdi DDU ile ekran kartı driverını kaldırıp tekrar kurmak ile ekran kartı sürücüsünü temiz kurulum izle kurmak aynı şey mi?Biri driver kaldırır, biri driver kaldırdıktan sonra yeni driver yükler.
Hayır hocam format atmak değil. NVIDIA sürücülerinde kurulum yaparken karşına temiz kurulum ve hızlı kurulum gelir. Onu diyor arkadaş.
Sürücüyü soruyormuş. Bizim konularda verdiğimiz cevaplardan sandım.Hayır hocam format atmak değil. NVIDIA sürücülerinde kurulum yaparken karşına temiz kurulum ve hızlı kurulum gelir. Onu diyor arkadaş.
Hocam DDU daha kesin çözüm olur. Hata ile karşılaşma riskiniz azalır öyle söyleyeyim.Hocam şimdi DDU ile ekran kartı driverını kaldırıp tekrar kurmak ile ekran kartı sürücüsünü temiz kurulum izle kurmak aynı şey mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.