LoLKilleR Kilopat Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 274 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2024 #1 İyi akşamlar yeni bir ekran karti almıştım. DDU ile eski sürücüleri kaldırıp kapat seçeneğini seçtim, ekran kartımı taktım ve ekran gelmedi. Eski ekran kartını denedim yine olmadı, TV'ye bağladım ama yine ekran alamadım. Nasıl çözebiliriz bu işi?
İyi akşamlar yeni bir ekran karti almıştım. DDU ile eski sürücüleri kaldırıp kapat seçeneğini seçtim, ekran kartımı taktım ve ekran gelmedi. Eski ekran kartını denedim yine olmadı, TV'ye bağladım ama yine ekran alamadım. Nasıl çözebiliriz bu işi?
Bjorn Bearside Centipat Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 53 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2024 #2 Onboard bağla ekran kartın takılı olsun sürücü indirip kur. Artı 0 Eksi
KS KS LoLKilleR Kilopat Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 274 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2024 #3 Bjorn Bearside dedi: Onboard bağla ekran kartın takılı olsun sürücü indirip kur. Genişletmek için tıkla... Olmadı hocam. Artı 0 Eksi
Bjorn Bearside dedi: Onboard bağla ekran kartın takılı olsun sürücü indirip kur. Genişletmek için tıkla... Olmadı hocam.