FalconPaw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 4.100 Makaleler 8 Çözümler 6 21 Ağustos 2020 #11 Vavien. dedi: Güvenli modda bazı sürücülerin çalışmıyor olması lazım. Sanırım görüntü sürücüleri de dahil. Muhtemelen bu yüzden güvenli modda kullanın diyor DDU'nun kendisi. Genişletmek için tıkla... Bilmiyordum direk kullandım öyle. Bir problem çıkar mı?
Vavien. dedi: Güvenli modda bazı sürücülerin çalışmıyor olması lazım. Sanırım görüntü sürücüleri de dahil. Muhtemelen bu yüzden güvenli modda kullanın diyor DDU'nun kendisi. Genişletmek için tıkla... Bilmiyordum direk kullandım öyle. Bir problem çıkar mı?
GhosT1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 1.490 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2020 #12 Eskiden DDU güvenli mod da başlatmayı istiyordu. Ama güvenli mod da yapın.
FalconPaw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 4.100 Makaleler 8 Çözümler 6 21 Ağustos 2020 #13 GhosT1 dedi: Eskiden DDU güvenli mod da başlatmayı istiyordu. Ama güvenli mod da yapın. Genişletmek için tıkla... En başta istedi de takmadım hiç. GhosT1 dedi: Eskiden DDU güvenli mod da başlatmayı istiyordu. Ama güvenli mod da yapın. Genişletmek için tıkla... Şu an Driver kurulurken güvenli modda en baştan kurmalı mıyım?
GhosT1 dedi: Eskiden DDU güvenli mod da başlatmayı istiyordu. Ama güvenli mod da yapın. Genişletmek için tıkla... En başta istedi de takmadım hiç. GhosT1 dedi: Eskiden DDU güvenli mod da başlatmayı istiyordu. Ama güvenli mod da yapın. Genişletmek için tıkla... Şu an Driver kurulurken güvenli modda en baştan kurmalı mıyım?