A Athanus Picopat Katılım 9 Haziran 2025 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2025 #1 DDU programını indirdim. Ne olduğunu bilmiyordum. Nasıl ilk haline döndürürüm?
Çözüm Collavino 15 Ağustos 2025 Driver sildiniz sanırım. Ekran kartının sitesinden güncel sürücüyü kurmanız lazım. Ekran kartınız nedir?
Driver sildiniz sanırım. Ekran kartının sitesinden güncel sürücüyü kurmanız lazım. Ekran kartınız nedir?
Collavino Hectopat Katılım 15 Mart 2025 Mesajlar 3.048 Makaleler 1 Çözümler 96 Yer Tekirdağ 15 Ağustos 2025 #2 Driver sildiniz sanırım. Ekran kartının sitesinden güncel sürücüyü kurmanız lazım. Ekran kartınız nedir? Artı 0 Eksi Çözüm
Driver sildiniz sanırım. Ekran kartının sitesinden güncel sürücüyü kurmanız lazım. Ekran kartınız nedir?
PatatesDomates35 Centipat Katılım 10 Ağustos 2024 Mesajlar 274 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2025 #3 Athanus dedi: DDU programını indirdim. Ne olduğunu bilmiyordum. Nasıl ilk haline döndürürüm? Genişletmek için tıkla... Driver larını güncelle. Hangi ekran kartın varsa Google'da ara sonrada indir hangisi uygunsa. Setup'u yap sonrada normal PC'ni nasıl kullanıyorsan kullan. Artı 0 Eksi
Athanus dedi: DDU programını indirdim. Ne olduğunu bilmiyordum. Nasıl ilk haline döndürürüm? Genişletmek için tıkla... Driver larını güncelle. Hangi ekran kartın varsa Google'da ara sonrada indir hangisi uygunsa. Setup'u yap sonrada normal PC'ni nasıl kullanıyorsan kullan.
KS KS A Athanus Picopat Katılım 9 Haziran 2025 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2025 #4 PatatesDomates35 dedi: Driverlarını güncelle. Hangi ekran kartın varsa Google'da ara sonra da indir hangisi uygunsa. Setup'u yap. Sonra da normal PC'ni nasıl kullanıyorsan kullan. Genişletmek için tıkla... Collavino dedi: Driver sildiniz sanırım. Ekran kartının sitesinden güncel sürücüyü kurmanız lazım. Ekran kartınız nedir? Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yükledim. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ağustos 2025 Artı 0 Eksi
PatatesDomates35 dedi: Driverlarını güncelle. Hangi ekran kartın varsa Google'da ara sonra da indir hangisi uygunsa. Setup'u yap. Sonra da normal PC'ni nasıl kullanıyorsan kullan. Genişletmek için tıkla... Collavino dedi: Driver sildiniz sanırım. Ekran kartının sitesinden güncel sürücüyü kurmanız lazım. Ekran kartınız nedir? Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yükledim.
Collavino Hectopat Katılım 15 Mart 2025 Mesajlar 3.048 Makaleler 1 Çözümler 96 Yer Tekirdağ 15 Ağustos 2025 #5 Athanus dedi: Teşekkür ederim yükledim. Genişletmek için tıkla... Çözüldüyse ne mutlu bana. İyi günler, bir sorunla karşılaşırsanız etiketlemeniz yeterli. Artı 0 Eksi
Athanus dedi: Teşekkür ederim yükledim. Genişletmek için tıkla... Çözüldüyse ne mutlu bana. İyi günler, bir sorunla karşılaşırsanız etiketlemeniz yeterli.