DDU sadece OneDrive'a kuruluyor

437935

Hectopat
Makaleler
1
Güvenli modda çalışmamasının sebebinin OneDrive üzerine kurulu olduğu için olduğunu öğrendim. DDU'yu kurarken oradan kurulum yerini değiştiriyorum ama yine de dosya konumunda OneDrive görünüyor. Nasıl OneDrive'dan çıkarabilirim?

işaretli kısım değişmiyor.

One Drive'dan çıkış yapmayı denediniz mi?

Hocam nasıl yapacağıma dair yardım edebilir misiniz? Uzun zaman 8.1 kullandığım için 10'a geçince sap gibi kaldım.
Uygulama tepsisinden bulut simgesine tıklayın. Ardından ayarlar kısmından "eşitlemeyi duraklat" kısmına tıklayın ve işleminizin süresine göre bir saat seçin. O saat içerisinde herhangi bir dosyayı yedeklemeyecek, kendi klasörüne kaydetmeyecektir.

Öğrendiğim iyi oldu fakat, hala o OneDrive yazısı duruyor indirme konumunda. Bir değişiklik yapıp 7ZIP'in exesi ile değil de, WinRAR ile çıkartıp deneyeceğim. Sonuçları aktarırım.

Öğrendiğim iyi oldu fakat, hala o OneDrive yazısı duruyor indirme konumunda. Bir değişiklik yapıp 7ZIP'in exesi ile değil de, WinRAR ile çıkartıp deneyeceğim. Sonuçları aktarırım.
İsterseniz One Drive ile bilgisayarınızın ilişiğini tamamen kesin. Böylece daha kesin bir şekilde işleminizi tamamlarsınız. Ayrıca talep ettiğiniz taktirde işleminizi tamamlamanızın akabinde tekrar One Drive üzerinde oturum açabilirsiniz. One Drive oturumunuzu bilgisayarınız üzerinde kapatmak için; Uygulama tepsisi üzerinden bulut simgesine tıklayın ve ayarlar kısmına gelin. Açılır menüden "ayarlar" kısmına tıklayın ve açılan pencerede "hesap" sekmesine gelin. Orada mavi yazı ile "bu bilgisayarda One Drive oturumunu kapat gibi bir yazı bulunur. O yazıya tıklarsanız, One Drive oturumunuzu bilgisayarınız üzerinde kapatmış olursunuz. Böylece herhangi bir yedekleme işlemi yapmaz ve işleminizi kolayca tamamlarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…