Çözüldü DDU sonrası siyah ekran

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

yakishcan

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
seyyar, olağanüstü gürültülü dell vostro 1515 kullanmakta güçlük çekiyorum fakat laptop almaya karar vermek bile birkaç saati hayatımdan çalacağı için; devamkee
Meslek
Öğrenci
Windows 7 kullanıyorum. DDU'nun eski sürümünü kullandım. Sürücümde bir sorun olduğunu öğrendim fakat bu sorun ekran kartını çalıştırmayı engellemiyordu. Her neyse. DDU önerdiler ve ilk defa kullandım. Kullanmaz olsaydım! Lanet bir siyah ekran verdi ve ses harici herhangi bir şey yapamıyorum. Çevremde başka bir parça da yok. Yardımcı olursanız minnettar kalırım.
(BIOS, Windows başlatılıyor... Ekranı vs. gözüküyor ama masaüstü tamamen siyah. Oturum açma ekranı da diskalifiye.)

Dosya Ekleri

• IMG_20210822_135842.jpg
    IMG_20210822_135842.jpg
    79,7 KB · Görüntüleme: 129
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
F8 tuşuna basarak güvenli moda girin ve sürücüleri kaldırın ondan sonra sorunsuz olan en güncel sürücüyü yükleyin.
Anakartım ASUS. F8 tuşunun güvenli modda başlatma tuşu olmadığından eminim. Çünkü F8 boot seçeneği ekranına yönlendiriyor. Aklınızda başka kısayol tuşu var mı?

Pekala arkadaşlar. Sorunumu çözdüm. Aynen yukarıdaki arkadaşların dediğini yaptım. Konu kapanabilir. Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı