AMD seçeneklerini işaretlememe gerek var mı?Tavsiyem NVIDIA başlığı altındaki bütün tikleri işaretlemenizden yana olacaktır.
Demek istediğim seçeneklere girmeden varsayılan ayarlarda silsem olur mu?Resim 1deki ayarlar derken sanırım seçeneklerden bahsettiniz. Bu şekilde DDU ile kaldırmamış olacaksınız. Yani sürücüleri önerildiği gibi kaldırın.
Bu sadece bu seferlik Windows update üzerinden driver güncellemesi almamı engelleyecek değil mi?Bunu işaretlediğinizde interneti kesmenize gerek kalmayacak.
Şifre ile ilgileniyorum. Kasıt ettiğim şifreyi girdim güvenli mod açıldı DDU işini yaptı. Daha sonra bir hata sonucu bir daha normal moda dönememe olasılığım var mı?Microsoft şifrenizi bilmiyorsanız biraz uğraştıracaktır. Güvenli moda geçmeden önce PIN korumasını kaldırmanız orada şifre istemesini önlemeyecektir bilginiz olsun.
Hayır, bir problem olacağını sanmıyorum.Şifre ile ilgileniyorum. Kasıt ettiğim şifreyi girdim güvenli mod açıldı, DDU işini yaptı. Daha sonra bir hata sonucu bir daha normal moda dönememe olasılığım var mı?
Zaten Windows update i Chipset driverı için kullanıyorum.Konu üzerinde yazdığınız bazı şeyleri en başında anlamadığım için tekrar düzenleme yaptım mesajımda. Örneğin 1. resim dediğinizde en başta paylaştığınız CS:GO görüntüleri geliyor akla.
Ekran kartınız AMD ise AMD seçeneklerini seçeceksiniz. NVIDIA ise NVIDIA seçeneklerini seçecek diğer kartın seçeneklerini kaldıracaksınız. Kaldırmadığınız durumlarda eğer işlemciniz AMD ise onun chipset sürücülerini silme imkanı var diye tahmin ediyorum emin olmamakla birlikte.
Windows'un ekran kartı güncellemeleri zaten geriden gelmekte. Siz her seferinde ekran kartınızın programı üzerinden güncelleme yapacağınız için sonsuza kadar engellese dahi (ki sadece kullanım esnasında engelleme yapıyor) siz her zaman için Windows'tan daha güncel ekran kartı sürümlerine sahip olacaksınız.
Arkadaşlar Resim 1 den kasıt DDU ile alakalı olan resim 1. Moderatörüm iyi düzenlemiş ama Resim1 ve Resim 2 yazmıştım istemeden belirtmeyi unutmuş.Konu üzerinde yazdığınız bazı şeyleri en başında anlamadığım için tekrar düzenleme yaptım mesajımda. Örneğin 1. resim dediğinizde en başta paylaştığınız CS:GO görüntüleri geliyor akla.
Ekran kartınız AMD ise AMD seçeneklerini seçeceksiniz. NVIDIA ise NVIDIA seçeneklerini seçecek diğer kartın seçeneklerini kaldıracaksınız. Kaldırmadığınız durumlarda eğer işlemciniz AMD ise onun chipset sürücülerini silme imkanı var diye tahmin ediyorum emin olmamakla birlikte.
Windows'un ekran kartı güncellemeleri zaten geriden gelmekte. Siz her seferinde ekran kartınızın programı üzerinden güncelleme yapacağınız için sonsuza kadar engellese dahi (ki sadece kullanım esnasında engelleme yapıyor) siz her zaman için Windows'tan daha güncel ekran kartı sürümlerine sahip olacaksınız.
Hayır, bir problem olacağını sanmıyorum.
Umarım güvenli mod olayı sıkıntı yaratmaz. Bir de daha önce hiç DDU kullandınız mı? Kullandıysanız hiç sıkıntı yaşattı mı? İlginiz için çok teşekkür ederim. Kendinize iyi bakın.Hocam chipset sürücülerini anakartınızın sitesinden güncellemeniz sizin için daha yararlı olacaktır. Ses, chipset ve ekran kartı sürücüleri Windows'ta çok daha geri sürümlerden gelmektedir. Bu yüzden özellikle sitelerinden indirilmesi tavsiye edilmektedir.
Siz NVIDIA'daki tüm seçenekleri seçerek zaten chipset sürücünüzü kaldıramazsınız. Öyle bir ihtimal yok. Çünkü ekran kartınızla chipset sürücünüzün bağlantısı yok. Umarım anlatabilmişimdir.
Gerekli seçenekleri seçtikten sonra seçenekler bölümünden çıkın. Sağ üst tarafta yer alan 2 adet seçim panelinden üsttekini GPU alttakini ise NVIDIA olarak seçin. Sonra işlemlerinizi başlatın.
Chipset güncel zaten. İlginçtir ki Windows geçen hafta ansızın en güncel Chipseti yükledi.İşlemleri doğru bir şekilde tamamladığınızda herhangi bir problem ile karşılaşmayacaksınız. Eğer anakart modelinizi tam olarak verebilirseniz chipset ile ilgili sürücülerinizin de bağlantılarını sizlerle paylaşabilirim.