selmanylmz Hectopat Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2022 #21 Ozi01 dedi: Kate ve clownda toplam 2 avantajım var 1 kate de 1 de clownda pencere kapama da çok sorun olmaz bence Genişletmek için tıkla... sende kate ve clown var mı, anlamadım demek istediğini yoksa shrine dan 1 tane perklerini mi aldın sadece
Ozi01 dedi: Kate ve clownda toplam 2 avantajım var 1 kate de 1 de clownda pencere kapama da çok sorun olmaz bence Genişletmek için tıkla... sende kate ve clown var mı, anlamadım demek istediğini yoksa shrine dan 1 tane perklerini mi aldın sadece
Ozi01 Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 685 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2022 #22 selmanylmz dedi: Sende kate ve clown var mı, anlamadım demek istediğini yoksa shrinedan 1 tane perklerini mi aldın sadece Genişletmek için tıkla... Bende ikisi yok sırlar madebinden hem palet gösterme hem de pencere kapama perkünü aldım.
selmanylmz dedi: Sende kate ve clown var mı, anlamadım demek istediğini yoksa shrinedan 1 tane perklerini mi aldın sadece Genişletmek için tıkla... Bende ikisi yok sırlar madebinden hem palet gösterme hem de pencere kapama perkünü aldım.
selmanylmz Hectopat Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2022 #23 Ozi01 dedi: Bende ikisi yok sırlar madebinden hem palet gösterme hem de pencere kapama perkünü aldım. Genişletmek için tıkla... kate almanın bi mantığı yok bence o zaman clown da sadece oynamak ve pop için almış olursun. ben all-kill alırdım o zaman, sonra istiyosan clownu zaten shardla alırsın. hem trickster daha zevkli
Ozi01 dedi: Bende ikisi yok sırlar madebinden hem palet gösterme hem de pencere kapama perkünü aldım. Genişletmek için tıkla... kate almanın bi mantığı yok bence o zaman clown da sadece oynamak ve pop için almış olursun. ben all-kill alırdım o zaman, sonra istiyosan clownu zaten shardla alırsın. hem trickster daha zevkli