Dead By Daylight 21 TL

Makaleler
1
Öncelikle selam. Oyunu bilmeyeniniz azdır. Ancak kısaca açıklamak gerekirse, oyunda 1 katil ve 4 kurban var. Kurbanlar oyunu kazanmak için 5 adet jeneratör tamir etmek zorunda. Katil ise, kurbanlar jeneratörleri tamir etmeden onları öldürmesi gerek. Bu oyun şu an Steam üzerinde 170 TL ve 21 TL bu oyun için bedava gibi bir şey.

Oyun içi satın alımında altın hücere diye bir şey var. Eğer oyunu Steam'den oynuyorsanız en ucuz altın hücre 40 TL. Ancak Xbox PC üzerinden alırsanız 10,5 TL. Yani arada 30 TL var. Nedenini bilmiyorum ancak hem oyunu ucuza alıyorsunuz hem de oyun içi satın alımlarında çok düşük bir fiyat verebiliyorsunuz. Başka platformlarda böyle mi bir bilgim yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle selam. Oyunu bilmeyeniniz azdır. Ancak kısaca açıklamak gerekirse, oyunda 1 katil ve 4 kurban var. Kurbanlar oyunu kazanmak için 5 adet jeneratör tamir etmek zorunda. Katil ise, kurbanlar jeneratörleri tamir etmeden onları öldürmesi gerek. Bu oyun şu an Steam üzerinde 170 TL ve 21 TL bu oyun için bedava gibi bir şey.

Oyun içi satın alımında altın hücere diye bir şey var. Eğer oyunu Steam'den oynuyorsanız en ucuz altın hücre 40 TL. Ancak Xbox PC üzerinden alırsanız 10,5 TL. Yani arada 30 TL var. Nedenini bilmiyorum ancak hem oyunu ucuza alıyorsunuz hem de oyun içi satın alımlarında çok düşük bir fiyat verebiliyorsunuz. Başka platformlarda böyle mi bir bilgim yok.

Neden bu kadar ucuz anlamadım :D.

@Yaratıcıbirşey oyunun Steam'de olup olmaması fark etmiyor bence. Epic Games gibi kanser Launcher'leri kullanmamak isterseniz anlarım fakat oyunu buradan almanın sorun edeceğini düşünmüyorum ve 21 TL'de oldukça uygun. Doğrudan almak lazım. Oyun Xbox Game Pass'ta varsa bilemiyorum, varsa oradan oynayabilirsiniz.

oyun içi satın alımında altın hücere diye bir şey var. Eğer oyunu Steam'den oynuyorsanız en ucuz altın hücre 40 TL. Ancak Xbox PC üzerinden alırsanız 10,5 TL. Yani arada 30 TL var. Nedenini bilmiyorum ancak hem oyunu ucuza alıyorsunuz hem de oyun içi satın alımlarında çok düşük bir fiyat verebiliyorsunuz. Başka platformlarda böyle mi bir bilgim yok.

Peki ben DBD'yi Epic Games'den oynuyorum hesabımı buraya taşıyabilir miyim?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı