Dead by Daylight 270 TL'ye alınır mı?

Burkil06

Decapat
Yer
Ankara\Yenimahalle
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: RTX 4070 Super
CPU: Intel Core i7-14700KF
Soğutucu: Cooler Master MasterLiquid ML360L Core
Anakart: MSI PRO B760M-P DDR5
RAM: 32 GB Kingston DDR5
SSD: Corsair MP600 Pro NVMe
PSU: Cooler Master MWE 850 Gold V2
Kasa: MSI MAG PANO M100R PZ
Monitör: AOC 24G4X
Klavye: SteelSeries Apex Pro TKL
Mouse: Glorious Model O- (Minus)
Kulaklık: HyperX Cloud II Core Wireless
Bu oyunu almak çok istiyorum ama Epic Games ya da Steam indirimlerine kadar süresi yok. Xbox'tan iade edebiliyor muyum aldığım bir oyunu? 270 TL'ye değer mi?

Son düzenleme:
Aktif olarak oynuyorum zevkli oyun. Tek de oynanır arkadaşların ile de oynayabilirsin. 270 TL verilmeye değip değmeyeceği sana kalmış ama aldıktan sonra birkaç DLC almanı tavsiye edebilirim.

Xbox Game Pass varsa ve her ay kullanıyorsan gerek yok. Game Pass yoksa kesinlikle alınır.

Aktif olarak oynuyorum zevkli oyun. Tek de oynanır arkadaşların ile de oynayabilirsin. 270 TL verilmeye değip değmeyeceği sana kalmış ama aldıktan sonra birkaç DLC almanı tavsiye edebilirim.

Benim korkum Steam'de indirime inip inmeyeceği aslında.

26 Haziran'da olacak büyük indirim ile birçok oyunla birlikte o da indirime girecektir diye düşünüyorum. Bende onu almak için 26 Haziranı bekliyorum.
Hocam onu söyleyecektim aslında. Bence Steam'den alın muhtemelen yazın girecek indirime ben de DLC alacağım. En kötü Epic'den alırsınız.
150 TL’yi riske atıyorum 26 Haziranda yazarım. Çoğu kişi Steam’de indirime girer diyor bakalım.

Her yaz indiriminde giriyor. Garanti bir şey söyleyemem ama muhtemelen girer. Dediğim gibi en kötü Epic Games'ten alırsınız hocam.

Hocam Epic'ten alamam maalesef Steam'e çoktan yatırdım. Epic Games hiç almadım oyun ve Biraz hesap birikimi yapıyorum. He tabii 100-200 lira olursa orası ayrı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı