Biraz korku ve gerilim dolu bir oyun oynamak istiyorum daha önce de aklımda Dead by Daylight vardı baktım hazır indirimde iken almak istedim, sizce alınır mı? Oynayan varsa nasıl oyun? Gerilimi yüksek mi? İnsanı korkutuyor mu?
Hocam ona da baktım ama hoşuma gitmedi, birde bu oyunda karakter çeşitliliği var.Bence Friday 13th Game varken değmez.
Hocam bana korkutacak oyun lazım, bildiğiniz var mı? Oynarken adrenalin pompalansın istiyorum vücuduma.DBD seni ürkütücek veya korkutacak oyun olarak nitelendirilmez 600saatim var optimizasyon maç eşleşmesi ve bazı buglar var ama oynancak seviyede hazırda al insanı korkutmaz ama daha çok taktiksel
Galiba Life is Strange alacağım, o nasıldır?Oyun çok korkunç değil. Ama alacağım derseniz iyi oyundur. Biraz optimizasyon sıkıntıları var sadece.
O oyun hakkında bilgim yok. Yanlış bilgi de vermeyeyim. Diğer üyeler size yardımcı olur. Ama ben size Resident Evil 7 veya Outlast serisini tavsiye ederim.Galiba Life is Strange alacağım, o nasıldır?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.