Dead by Daylight alınır mı?

DBD seni ürkütücek veya korkutacak oyun olarak nitelendirilmez 600saatim var optimizasyon maç eşleşmesi ve bazı buglar var ama oynancak seviyede hazırda al insanı korkutmaz ama daha çok taktiksel

Bence Friday 13th Game varken değmez.
Hocam ona da baktım ama hoşuma gitmedi, birde bu oyunda karakter çeşitliliği var.
DBD seni ürkütücek veya korkutacak oyun olarak nitelendirilmez 600saatim var optimizasyon maç eşleşmesi ve bazı buglar var ama oynancak seviyede hazırda al insanı korkutmaz ama daha çok taktiksel
Hocam bana korkutacak oyun lazım, bildiğiniz var mı? Oynarken adrenalin pompalansın istiyorum vücuduma.

Galiba Life is Strange alacağım, o nasıldır?
O oyun hakkında bilgim yok. Yanlış bilgi de vermeyeyim. Diğer üyeler size yardımcı olur. Ama ben size Resident Evil 7 veya Outlast serisini tavsiye ederim.

Life is strange hikaye tabanli bir oyun yaptigin secimlerin oyuna etkisi oldugu bir oyun gibi duruyor ama zamani kontrol edip geriye alip cevabini degistirebildigin bir oyun oldugu icin onun da bir numarasi kalmiyor bence. Ben sevemedim. Once Episode 1'i oyna o ucretsiz seversen diger Episode'lari da alirsin. Ama hikaye bazli oyun oynayacaksan Epic Games'te Wolf Among Us var 10 TL o benim daha cok ilgimi cekti bir bakabilirsin. (Korku degil ikisi de)
Dead by Daylight hakkinda bir bilgim yok.

İndirim bekleyip Outlast alacağım, başka öneriniz olursa açığım, kaliteli korku ve gerilim oyunu arıyorum😁
Hocam kafam çok karıştı, Dead by Daylight’ı korkusu ve gerilimi için almak istiyordum ama taktiksel diyorsunuz, Life is Strange’in grafikleri hoşuma gitmedi birde başka bir konuda hakkında pek iyi şeyler söylenmedi, şu an oynayabileceğim Batman Arkham Knight ve Witcher 3 var, indirimi bekleyip Outlast almaya değer mi?
Birde Outlast indirimde kaç TL’ye düşüyor?
Gerilim oyunu oynamak istiyorum böyle sandalyede otururken birden sıçramak istiyorum, heyecanlı hikaye oyunu arıyorum fazla pahalı olmazsa sevinirim😁
Hepinize iyi geceler😁

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı