Dead by Daylight alınır mı?

irfantr452

Picopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i512450H RTX3050 4GB 32GB Ram
Meslek
İş arıyor
Merhaba Dead by Daylight alınır mı? YouTube'dan biraz izledim tarzı ilgimi çekti sizce değer mi?

Alınır sürekli karakter güncellemesi alıyor zaten ve genel olarak güncel bir oyun ve benzeri de yok gibi neredeyse yani alınır.

Alınır sürekli karakter güncellemesi alıyor zaten ve genel olarak güncel bir oyun ve benzeri de yok gibi neredeyse yani alınır.

Peki sizce nereden almalıyım? Steam 15 dolar Epic Games 450TL veya indirim beklemek doğru olur mu?

En düşük fiyatı Türkiye için 3.67$ gösteriyor. İndirim bekle bence.

Yaz indirimlerinde 5 dolardı fakat kaçırdım
Sağlık olsun, yine girer indirime alırsınız. Ben de oynanış videosuna baktım da iyi gibi duruyor. İndirime girerse alırım belki beraber oynarız. Yaş 20 değil mi?

Sağlık olsun, yine girer indirime alırsınız. Ben de oynanış videosuna baktım da iyi gibi duruyor. İndirime girerse alırım belki beraber oynarız. Yaş 20 değil mi?

Evet hocam.

Az önce indirim ile aldım hocam şu anda güzel bir fırsat mevcut ilgilenirseniz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…